12 aprilie 2024

Umidificator ultrasonic Daewoo DH150

Daewoo DH150 este un umidificator ultrasonic de aer ce asigura o arie mare de umidificare, distribuind uniform aerul in intreaga camera pentru ca dvs sa respirati si sa dormiti mult mai bine in timpul noptii.

Capacitatea maxima de umidificare a acestui aparat este de 350ml/h, avand o autonomie de functionare de 15-20 de ore, dupa care este necesar sa alimentati cu apa.

Dispune de un filtru ceramic special conceput pentru a purifica apa si pentru a furniza umidificate curata in aerul camerei dvs, fiind refolosibil permanent, anti-calcar si anti-bacterian.

Controlul electronic de umidificare va faciliteaza nivelului umiditatii din camera, in functie de preferintele dvs, mentinand un nivel de umiditate constant.

Mai mult decat atat, Daewoo DH150 prezinta un cap rotativ de 360 de grade ce va asigura o umidificare eficienta a aerului in intreaga incapere.

Rezervorul de apa are capacitatea de 5.5 litri, asigurand astfel o umidificare eficienta si uniforma in camere de pana la 30 de metri patrati.

Consumul energetic al acestui umidificator Daewoo DH150 este de 110W iar nivelul de zgomot de doar 38 dB, suficient de scazut pentru a nu va deranja in activitatile din timpul zilei si de ce nu, in timp somnului.

Concluzii si  Pareri

Clientii care au cumparat acest model de umidificator ultrasonic Daewoo DH150 se declara incantati de modul in care acesta functioneaza, precum si de raportul calitate-pret al produsului, care, afirma ei, este unul excelent. Acestia mai apreciaza faptul ca este foarte silentios si ca se poate dormi fara probleme cu acesta in camera, pe modul de functionare!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Filtru ceramic
  • Afisaj electronic
  • Tehnologia Nano Silver
  • Foarte silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *