24 aprilie 2024

Nei 24NE5000

Nei 24NE5000 este un televizor modest, potrivit si pentru bugetele mai restranse, ideal pentru o bucatarie sau chiar camera copiilor. In cadrul acestui review, te invitam sa afli toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti despre produsul in cauza, pentru a te convinge daca merita sau nu achizitionat.

Design

Din punct de vedere estetic, este un televizor simplu, prevazut cu o rama subtire de culoare neagra. In partea de jos, se afla bineinteles standul, sub forma a doua picioruse laterale, ce ii ofera o stabilitate destul de buna. Il poti monta foarte usor in perete cu ajutorul suportului standard VESA.

Masoara 56.4 x 5.1 x 33.1 cm ( W x H x D) fara stand si 56.4 x 5.1 x 33.1 cm (W x H x D) cu stand.

Specificatii Nei 24NE5000

Nei 24NE5000 este un televizor LED, pe care il poti folosi si pe post de monitor fiind suficienta simpla conectare la laptop sau calculator.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala de 61 cm, avand rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt destul de clare si frumos coloare, iar din acest punct de vedere, as putea spune ca m-a surprins in mod placut.

Totodata, avand un unghi mare de vizibilitate, te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Nu exceleaza pe partea de sunet, deci nu vorbim despre un sunet foarte puternic. Insa, daca iti doresti ceva mai mult, sigur ca poti apela la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Nu prezinta nici foarte multi conectori, ci numai doi: o intrare USB si un port HDMI. Insa amplasandu-l in bucatarie sau camera copiilor, probabil nici nu iti va trebui mai mult.

Care este parerea clientilor despre Nei 24NE5000?

Clientii au declarat ca este un televizor neasteptat de bun la pretul lui si sunt multumiti de imagini si de calitatea acestora. Cei mai multi l-au ales pentru bucatarie si sunt multumiti in acest context. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Nei 24NE5000 este un televizor mic si practic, ce ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru o bucatarie. Ofera o experienta vizuala destul de buna, chiar daca pe partea de sunet este ceva mai slab, insa acest inconvenient poate fi remediat. Pentru o oferta de pret foarte accesibila, intra aici.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

7.8/10

PRO

  • rezolutie Full HD
  • pret mic

Contra

  • sunet slab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *