24 aprilie 2024
Citeste despre Dezumidificator Star-Light DHM-1024W+

Citeste despre Dezumidificator Star-Light DHM-1024W+

Daca ati ajuns pana aici inseamna ca sunteti in cautarea unei pareri despre aparatul de dezumdiificat denumit Star-Light DHM-1024W+, un dezumidificator simplu si de buget dar care insa isi face treaba excelent si scoate umiditatea ridicata din camera in cel mai scurt timp, fiind potrivit nevoilor dvs.

Noul model de dezumidificator Star-Light DHM-1024W+ dispune de un flux de aer de 100 metri cubi pe ora si de o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri pe parcursul a 24 de ore, fiind potrivit din acest punct de vedere pentru o singura incapare.

Prezinta 3 trepte de setare a umiditatii pe care avem in vedere sa o obtinem folosind acest aparat si anume 40%, 50% si respectiv 60%, cea de 40% poate fi folosita iarna ca functie suplimentara de uscare a rufelor si veti obtine rezultate relativ bune.

Capacitatea vasului de colectare a apei este de 2.1 litri si este raportata in mod direct la capacitatea acestuia de dezumidificare, acesta prezentand protectie la preaplin si se va opri automat atunci cand va fi plin, semnalizand acest lucru printr-un indicator luminos.

Dezumidificatorul este dotat o serie de functii utile cum ar fi temporizatorul, care va ofera posibilitatea sa setati aparatul sa functioneze o perioada de timp sau auto-restart care porneste aparatul dupa o pana de curent.

Din punct de vedere al nivelui de zgomot pe care il face putem spune ca Star-Light DHM-1024W+Star-Light DHM-1024W+ nu depaseste 43 de decibili iar daca este folosit pe prima treapta de dezumidificare, poate fi folosit cu succes si in timpul noptii.

Un alt avantaj din dotarea acestui model de aparat de dezumidificare il reprezinta functia de drenaj continuu a apei care consta intr-un furtun de scurgere a apei colectate care se poate pozitiona la orice scurgere de apa din casa, atat in baie, balcon sau bucatarie si poate fi folosit cu succes atunci cand gatiti sau cand aveti haine la uscat in perioade ploioase sau iarna. Nu am mai avut loc in apartament de un uscator de rufe si am preferat sa cumpar un dezumidificator cu functie de uscare pe care il folosesc pe timpul iernii in balcon sau in baie pentru uscarea rufelor si pot spune ca da rezultate bune.

Pareri despre Star-Light DHM-1024W+

Cumparatorii acestui model nou de dezumdificator sunt de parere ca isi face treaba cu succes si ca scoate apa din incapere intr-un timp foarte bun, fiind in acelasi timp foarte silentios.

Acestia il recomanda cu tot dragul si mai spun ca raportul calitate-pret este unul de luat in seama, fiind unul dintre cele mai accesibile modele din gama sa.

Concluzii

Atunci cand vorbim de un dezumidificator de aer trebuie sa avem in vedere capacitatea de dezumidificare, functiile din dotare cat si nivelul de zgomot cat mai mic. Acest model Star-Light DHM-1024W+ le indeplineste aproape pe toate iar daca punem la socoteala ca raportul calitate-pret este unul excelend, putem sa il recomandam cu toata increderea.

Review scurt: Star-Light DHM-1024W+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate dezumidificare 10L/24h
  • Debit aer 107 m³/ora
  • Oprire automata
  • Nivel de zgomot redus
  • Drenaj continuu
  • Rezervor 2.1L

Contra

  • Nu am descoperit pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *