24 aprilie 2024
Review Vitrina frigorifica Star-Light VFM-416L

Review Vitrina frigorifica Star-Light VFM-416L

Star-Light VFM-416L este o vitrina frigorifica cu un spatiu generos de depozitare a sticlelor sau alimentelor, pe care puteti sa o folositi cu succes pe perioada verii si nu numai.

Dispune de o capacitate generoasa de depozitare de pana la 416 litri, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea sa depozitate in acelasi timp pana la 280 de sticle de bauturi de toate felurile. La interior gasim 5 rafturi albe rezistente ce sunt realizate din material metalic rezistent, garantand in acelasi timp ca sticlele vor ramane asezate perfect, fara a se deforma grilajul.

Din punct de vedere al consumului energetic, putem spune ca acest model de vitrina frigorifica Star-Light VFM-416L are un consum redus, facand parte din clasa de eficienta energetica A cu un consum zilnic de 1.54kWh si un consum anual ce ajunge pana la 275 kWh.

Panoul de comanda se refera la un termostat reglabil de tip mecanic care se afla in partea de sus a vitrinei frigorifice si permite setarea temperaturii si a gradului de racire din interior, cu intervale cuprinse intre 0 si 10 grade Celsius.

Sistemul de dezghetare Automatic Defrosting face posibila dezghetarea automata a aparatului pe durata functionarii, astfel ca nu mai este nevoie sa il opriti pentru a face acest lucru iar tehnologia Total No Frost face din procesul de racire o adevarata opera de arta, oferind rezultate perfecte pentru racirea bauturilor din interior.

Usa este realizata dintr-o sticla rezistenta care retine aerul rece in interior si este etansata de o garnitura speciala tratata cu aditivi care impiedica formarea bacteriilor si a mecagaiului, asgiurand in acelasi timp igiena maxima din acest punct de vedere.

Star-Light VFM-416L prezinta un sistem de iluminare de tip LED cu functie automata pe timpul noptii, atunci cand se va deschide usa.

Picioarele din dotare sunt ajustabile pe inaltime, oferindu-va posibilitatea sa o setati dupa cum doriti in functie de materialul podelei pe care este asezata. In acest mod veti mentine aparatul departe de praf sau umezeala si facilitati circulatia aerului pe sub aparat. De asemenea, vitrina vine la pachet cu un set de roti ajutatoare pe care le puteti folosi atunci cand aveti nevoie sa o mutati in alt loc.

Zgomotul emis de aceasta vitrina este unul foarte mic, aproape inexistent daca tinem cont de capacitatea mare de racire si are valoarea de 42 dB.

In partea superioara a vitrinei frigorifice se afla un panou demontabil pentru afisarea unui banner publicitar, unde puteti sa faceti reclama diverselor firmei sau promotiilor curente.

Pareri despre Vitrina frigorifica Star-Light VFM-416L

Clientii care au cumparat o astfel de vitrina frigorifica sunt incantati de faptul ca aceasta functioneaza ireprosabil dar si de pretul foarte bun pe care l-au platit. Acestia mai spun ca au facut o achizitie excelenta si lauda faptul ca dispune de roti de transport, cu care o pot muta cu usurinta pentru a face curat sub/dupa vitrina (sau muta in alta parte).

Acestia sunt multumiti de faptul ca raceste perfect, ca zgomotul produs este aproape inexistent si au dat un rating de 5 stele pana acum pentru acest model.

Concluzii

O vitrina frigorifica trebuie sa fie incapatoare in primul rand, dar in acelasi timp trebuie sa raceasca foarte bine iar acest model indeplineste aceste conditii. Raportul calitate-pret este unul foarte bun daca este sa comparam vitrina Star-Light VFM-416L cu alte modele de brand, dar care sunt aproape duble la pret si fac fix acelasi lucru.

Review scurt: Star-Light VFM-416L

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate generoasa 416L
  • Tehnologie Total No Frost
  • Termostat ajustabil
  • Picioare Ajustabile
  • Lumina Interioara de Tip Led Automata

Contra

  • Nu am identificat pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *