24 aprilie 2024

Dispozitivul pentru curatarea dintilor si eliminarea tatrului ZENKABEAT este un aparat de igiena foarte util si practic pentru oricine isi doreste sa isi mentina dantura curata mai usor, chiar la ei acasa. Este un dispozitiv extrem de eficient despre care va vom oferi cateva detalii in continuare.

Aparatul ZENKABEAT va ajuta sa mentineti o igiena orala corecta, oferind o gama larga de accesorii deservind la redarea stralucirii si sanatatii dintilor. Un astfel de aparat indeparteaza tartrul si petele de pe dinti foarte usor. Acesta vine la pachet cu instrumente profesionale pentru o curatare cat mai buna a suprafetei dintilor. Include capat pentru curatarea dintilor avand o eficienta excelenta in cazul tartrului si un capat pentru curatarea suprafetelor dentare folosit pentru curatarea suprafetelor dintilor si pentru indepartarea petelor.

Are la baza miscare ultrasonica, aceasta impreuna cu capetele speciale facand ca suprafata dintilor si dintre dinti sa fie curatata excelent. Dispune de trei nivele de putere si functioneaza pe baza de acumulator. Se incarca cu incarcator USB si este foarte usor de folosit si de manipulat. Design-ul a fost special conceput pentru usurinta in manevrare.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Aparatul pentru curatarea dintilor ZENKABEAT este un dispozitiv foarte practic si eficient pentru o buna igiena orala. Cumparatorii, a caror numar este unul destul de mare, confirma faptul ca acest aparat face ceea ce promite. Sustin ca au reusit cu ajutorul sau sa scape de tartru si de petele inestetice de pe dinti, iar acest lucru l-au putut obtina de la prima utilizare. Este foarte usor de folosit si de manipulat, fiind un produs care le-a depasit asteptarile. Astfel, il recomana mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Dispozitiv curatare dinti ZENKABEAT

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 moduri de lucru
  • Miscare ultrasonica
  • 2 capete incluse
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *