24 aprilie 2024

Blender-ul de mana ForceBlend F2 1500 W este un aparat electrocasnic foarte practic cu ajutorul caruia puteti indeplini sarcini culinare mai usor si mai rapid. Puteti prepara o multitudine de retete, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

ForceBlend F2 1500 W este un model prevazut cu o putere de 1500 W si pune la dispozitie nu mai putin de 21 de trepte de viteza. Puteti pregati cu ajutorul acestuia o multime de retete de smoothie-uri, dar si mancaruri pentru bebelusi, fiind astfel extrem de versatil. Puterea mare permite procesarea rapida a ingredientelor.

Lamele sunt construite din titan, fiind bine ascutite ceea ce face ca procesul de maruntire al ingredientelor sa fie si mai meticulos. In plus, beneficiaza si de a doua lama pentru a putea zdrobi cat mai bine gheata.

Aparatul prezinta picior din otel inoxidabil ce ofera un mod de utilizare mai curat. Totodata, acesta este mai lung decat in mod normal pentru a oferi un mod de utilizare mai confortabil, prevenind stropii sariti pe blatul de lucru.

Puteti ajusta foarte usor viteza de procesare a aparatului cu ajutorul celor 21 de nivele. O veti adapta in functie de continutul pe care il aveti de pregatit fie ca este vorba despre maioneze, supa crema, mancare pentru copii etc. Butonul turbo maximizeaza puterea doar apasand pe un buton.

Dispozitivul include si un tocator cu capacitatea de 600 de  ml, respectiv o cana de masurare cu capacitatea de 800 de ml.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Blender-ul ForceBlend F2 1500 W este un aparat electrocasnic bun care usureaza munca si ofera un mod de utilizare intuitiv. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca a fost o alternativa buna si foarte prietenoasa cu buget. Marunteste foarte bine continutul, este usor de manipulare si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: ForceBlend F2 1500 W

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 21 trepte de viteza
  • Usurinta in utilizare
  • Materiale de calitate
  • Accesorii variate si utile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *