12 aprilie 2024

Epson L386 Review

Multifunctional inkjet color CISS Epson L386, reprezinta una dintre cele mai bune solutii de printare de buna calitate pentru utilizarea de zi cu zi, oferind un cost de imprimare extrem de redus datorita sistemului CISS integrat si a rezervoarelor de mare capacitate.

Epson L386 este unul dintre cele mai usoare multifunctionale inkjet de configurat, producand rezultate constante si rapide la o viteza de printare de 10 ppm.

Setul initial cuprinde un set complet de cerneala si doua recipiente suplimentare de cerneala neagra ce va ajunge pentru a imprima aproximativ 13000 pagini alb negru si 6500 pagini color, pe o perioada aproximativa de 2 ani. Costurile sunt reduse la minim prin noul sistem CISS si nu trebuie sa va mai faceti griji de costurile ridicate cu achizitionarea de cartuse de cerneala.

Dispune de conectivitate Wi-Fi si Epson Connect ce va ajuta sa simplificati printarea de pe dispozitive smartphone sau tablete. Viteza de imprimare este rapida, de 10 ppm iar functia de copiere multipla va da posibilitatea sa faceti in acelasi timp pana la 20 de copii. Recipientele de cerneala CISS de la Epson sunt foarte usor de umplut, tehnologia ajutandu-va sa faceti acest lucru simplu si rapid.

Viteza de imprimare pentru alb-negru este de 10 ppm iar pentru color de 5 ppm, rezolutia de printare de 5760 x 1440 dpi  iar rezolutia de scanare de  600 x 1200 dpi.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat Multifunctional inkjet color CISS Epson L386 afirma ca au facut alegerea corecta, fiind incantati de faptul ca si-au redus la minim costurile de printare si ca nu trebuie sa isi mai faca griji de cartusele scumpe care existau la imprimantele clasice si pe care consumau o multime de resurse financiare pe parcursul unui an. De asemenea acestia se mai declara multumiti de conectivitatea Wi-Fi si de faptul ca pot folosi imprimanta conectata la o serie de dispozitive smart.

Pareri pe scurt: Epson L386

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Sistem CISS
  • Costuri de imprimare extrem de reduse
  • Cerneluri incluse pentru 2 ani
  • Conectivitate WiFi

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *