24 aprilie 2024

Star-Light EMD-1515 review

Espressorul manual Star-Light ESD-170SS reprezinta unul dintre cele mai bine vandute produse ale acestui brand in materie de preparare a cafelei, fiind laudat de catre clientii care l-au achizitionat. Indiferent de ora din zi, o cafea iti poate schimba total starea si iti poate aduce buna dispozitie.

Puterea este de 1350W, capacitatea rezervorului de apa de 1,5L iar presiunea de 15 bari.

Cu ajutorul  noii tehnologii One Touch, espressorul va ajuta sa preparati rapid si simplu sortimentul de cafea dorita si sa economisiti timp pretios in fiecare zi.

Star-Light ESD-170SS  prezinta un rezervor de lapte detasabil pe care il puteti oricand depozita la rece si scoate atunci cand aveti nevoie de o cafea cu lapte perfecta si nu numai, fiind tot timpul proaspat.

Presiunea de 15 bari, padul de cafea, precum si sistemul de spumare al laptelui lucreaza impreuna pentru a obtine o suprafata cremoasa a cafelei si un gust desavarsit, pe care il puteti simti in fiecare dimineata.

Design-ul espressorului este unul modern, usor futuristic, si va permite sa il integrati perfect in orice tip de bucatarie, fie ca vorbim de una clasica sau moderna.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat acest espressor se declara incantati de achizitia facuta si afirma ca rezultatul obtinut este unul cremos, foarte gustos si plin de savoare. Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul excelent, fiind placut surprinsi de calitatea materialelor din care este confectionat produsul.

Prin urmare, nu ne ramane decat sa recomandam acest model de espressor al celor de la Star-Light.

Pareri pe scurt: Star-Light EMD-1515

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Tehnologie One Touch
  • Rezervor detasabil de lapte
  • Usor de intretinut
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Espressor manual Star-Light EMD-1515, 15 Bar, Dispozitiv spumare, 1.5 l, Negru/Inox

  1. M-ar interesa pareri despre zgomotul facut atunci cand spumeaza laptele! Nu stiu daca este normal sau este ceva defect la espressorul meu! Si aburii ce vin in tavita de colectare dupa fiecare utilizare! In rest..o cafea buna si cu multa spuma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *