24 aprilie 2024

Fittronic 507B review

Bicicleta magnetica Fittronic 507B reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru a face exercitii acasa la dvs, oferinta un confort sporit in timpul antrenamentului. Este ideala pentru utilizarea casnica, fiind foarte simplu de utilizat si antrenat alaturi de aceasta bicicleta fantastica. Mai mult decat atat, investitia pe care o veti face este una foarte mica, ceea ce poate reprezenta un motiv in plus pentru care trebuie sa o achizitionati.

Prezinta 8 trepte de reglare a intensitatii la pedalare pentru nivele de dificultate diverse si o volanta de 5 kg, fiind potrivita pentru a face exercitii care sa te mentina in forma sau pentru recuperari medicale.

Materialele din care este realizata sunt dintre cele mai calitative pentru o rezistenta sporita in timp, precum si un picior foarte solid ce ofera o stabilitate ridicata in timpul antrenamentului. Prezinta un display digital pe care sunt afisate informatii pretioase cum ar fi timpul, viteza, distanta, numarul de calorii arse odo, scan si puls. In manerele bicicletei se regasesc senzorii de masurare a pulsului.

Sistemul de transmisie este silentios si lin astfel incat nu veti deranja vecinii in timpul antenamentului. Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta fitness este de 110 kg, dimensiunile fiind reduse de doar  90 cm lungime, 52 cm latime si 125 cm inaltime.

Concluzii si pareri

Clientii care au achizitionat-o sunt de parere ca este bicicleta magnetica si ca merita investitia pe care au realizat-o, fiind foarte multumiti de produs. Mai mult decat atat, acestia apreciaza ca pretul este unul avantajos pentru clienti si ca materialele din care este realizata sunt unele calitative.

Prin urmare nu ne ramane decat sa recomandam bicicleta Fittronic 507B si sa va dorim antrenamente cu spor si vointa!

Pareri pe scurt: Fittronic 507B

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret de invidiat
  • 8 trepte de rezistenta la pedalare
  • Puls la manere
  • Display digital
  • Sistem de transmisie silentios si lin

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *