24 aprilie 2024

Kondition BMG-5700 review

Kondition BMG-5700 este o bicicleta fitness ideala atat pentru barbati, cat si femei, , care doresc sa se mentina in forma, sa scape de kilogramele in plus si sa isi mentina vitalitatea si tonusul, indiferent de varsta pe care o au.

Se recomanda utilizarea zilnica a acestei biciclete pentru a realiza antrenamente ce pune la lucru toata grupa de muschi a corpului uman, ajutandu-va astfel sa aveti o mai mare energie, sa duceti o viata sanatoasa si sa fiti mai activi. In acest mod va puteti creste calitatea vieti per total, aparatul avand o serie de avantaje demonstrate din punct de vedere medical si nu numai: este eliminata insomnia, reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, incetineste imbatranirea, imbunatateste activitatea cerebrala, mareste rezistenta la diferite boli.

Prezinta 8 nivele de dificultate ce sunt special concepute pentru a realiza antrenamente eficiente, obtinand astfel rezultatele mult dorite, intr-un timp cat mai scurt.

Volanta din dotare are un diametru de 28 cm si o greutate de 5,5 kg, aceasta fiind izolata fonic. Rolul volantei este acela de a asigura o miscare cat mai lina datorata inertiei, efectele resimtindu-se asupra organismului pentru ca protejeaza articulatiilor, dar si asupra aparatului, care va rezista mai mult timp.

Kondition BMG-5700 are in dotare un afisaj digital ce iti indica timpul, viteza, distanta, pulsul sau caloriile consumate pentru a fi mereu la curent si a efectua un antrenament eficient, care sa duca la rezultate asteptate. In manere are incorporat senzori de puls ce vor afisa pe display in timp real pulsul.

Saua si ghidonul sunt reglabile astfel incat sa puteti oricand sa aveti o pozitionare cat mai corecta a corpului in timpul exercitiilor.

Greutatea maxima suportata de aceasta bicicleta fitness magnetica este de 120 de kg iar greutatea neta a aparatului este de 33kg.

Concluzii si pareri

Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-5700 este ideala daca va doriti sa aveti un stil de viata sanatos si activ, adresandu-se tuturor categoriilor de varsta. Raportul calitate-pret este unul excelent modul de functionare ireprosabil. Se monteaza foarte usor si poate fi gata de treaba in cateva minute, fiind de asemenea foarte stabila!

Clientii care au achizitionat-o afirma ca este un produs foarte robust, care functioneaza fara cusur si care este foarte silentioasa! Acestia o recomanda din plin pentru a fi cumparata, afirmand ca nu veti fi dezamagiti.

Pareri pe scurt: Kondition BMG-5700

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • 8 nivele de dificultate
  • Afisaj digital
  • Foarte silentioasa
  • Ghidon si sa reglabile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *