24 aprilie 2024

Review FoodSaver FFS002X-01

Aparatul de vidat FoodSaver FFS002X-01 este necesar in zilele noastre si va ajuta sa pastrati prospetimea alimentelor pe o durata de pana la 5 ori mai mare, facand comparatie cu metodele traditionale de conservare, ajutandu-va astfel sa nu faceti risipa de alimente si sa face economie de timp si bani.

In timpul procesului de vidare aerul este eliminat si se prelungeste astfel durata de viata a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri, pentru luni sau chiar ani de zile.

Prezinta un sistem integrat patentat de vidare a aerului ce inlatura complet aerul si previne ca alimentele sa vina in contact direct au acesta, evitandu-se in acelasi timp deshidratarea si pierderea aromelor.

FoodSaver FFS002X-01 are un spatiu special unde se depoziteaza rola dar si un cutter integrat care va ajuta sa simplificati procesul de realizare a pungilor, putand astfel sa va creati propriile pungi in functie de tipul si marirea alimentelor pe care urmeaza sa le vidati.

Are in dotare o tava de picurare ce va ajuta sa colectati excesul de umiditate, lichide si resturi ce apar in timpul procesului de vidare a alimentelor, care se poate detasa usor si spala la masina de vase.

Aparatul de vidat FoodSaver FFS002X-01 vine insotit in pachet cu urmatoarele accesorii si consumabile:

• 1 rola 28 cm x 3.04 m
• 5 pungi de 0.94 l
• 5 pungi de 3.78 l
• 1 furtun vidare sticle si caserole

Din punct de vedere al design-ului putem spune ca este unul compact si elegant, ce va permite depozitarea aparatului chiar si pe verticala, ajutandu-va astfel sa economisiti spatiu de stocare in dulap sau orice colt al bucatariei.

Pareri de la clienti

Clientii care folosesc acest aparat de vidat sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza, fiind usor de folosit si de un real ajutor in viata de zi cu zi, reusind sa faca exact ceea trebui. Acestia atentioneaza faptul ca la inchiderea capacului trebuie apasat putin mai tare pentru a se inchide complet, acesta nefiind un defect asa cum reclamau anumiti clienti. Pur si simplu asa functioneaza acest aparat si necesita o forta mai mare de apasare la inchidere, pentru a vida complet.

Raportul calitate-pret este unul foarte bun dupa parerea lor si recomanda produsul, pungile rezultate fiind vidate perfect fara a influenta mirosurile intr-o laga frigorifica, frigider sau congelator.

Concluzii finale

Avand in vedere raportul calitate-pret excelent cat si utilitatea acestui produs, putem spune ca este alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa aiba la congelator alimente proaspete si sanatoase, pe o perioada mai mare de timp.

 

Recenzie FoodSaver FFS002X-01

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Usor de folosit
  • Tava de picurare detasabila si lavabila
  • Cutter integrat
  • Garantie 5 ani

Contra

  • Nu exista pentru moment

1 thought on “Aparat de vidat FoodSaver FFS002X-01, 28 cm, 1 Viteza, Negru

  1. Excelent aparat.. il folosesc de mai bine de un an si pot spune ca videaza foarte bine alimentele si este si simplu de folosit. L-am recomandat si prietenelor si sunt la fel de incantate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *