12 aprilie 2024
Pareri despre Gratar electric Star-Light EGB-2200W

Pareri despre Gratar electric Star-Light EGB-2200W

Star-Light EGB-2200W review

Gratarul electric Star-Light EGB-2200W reprezinta un aparat ideal de care aveti nevoie daca doriti sa excludeti carnea prajita in ulei sau sa il folositi pentru a face gratar in curte, fiind una dintre cele mai noi si fiabile variante ale bradului Star-light.

Prezinta o putere de 2200W ce ajuta acest aparat sa ajunga la temperatura optima prepararii gratarului, intr-un timp foarte scurt cat si la mentinerea constanta a acesteia sau incalzirea uniforma a suprafetei, obtinand astfel o friptura sau legume la gratar rumenite perfect.

Star-Light EGB-2200W are in dotare un termostat reglabil ce te va ajuta sa reglezi temperatura optima pentru a obtine nivelul de rumenire perfect, in functie de preferintele fiecaruia. Deasemenea, prezinta o tava de scurgere pentru grasimile acumulate din carne.

Placa gratarului  este reversibila iar suprafata acesteia este antiaderenta, ceea ce inseamna ca alimentele preparate pe gratar nu se vor lipi de acesta iar spalatul va fi foarte facil, acest model fiind compatibil cu masina de spalat vase. Plita are o suprafata de 406 x 254mm, fiind suficienta pentru a prepara alimente pentru un numar mare de persoane.

Dimensiunile compacte ale gratarului Star-Light EGB-2200W il fac usor de utilizat si manevrat, avand lungimea de 509mm, latimea de 343mm iar inaltimea de 90mm. Din punct de vedere al greutatii, acest model are o masa de 3.7 kg. Mai amintim faptul ca este dotat cu un sistem anti-alunecare pentru un plus de siguranta si ca are componente detasabile ce il fac usor de spalat la masina de vase.

Pareri de la clienti

Persoanele care folosesc acest gratar electric Star-Light EGB-2200W sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca materialele din care este confectionat sunt de o calitate buna, laudand suprafata plitei anti-aderenta cat si faptul ca aceasta este reversibila.

Acestia sunt incantati de faptul ca piesele gratarului sunt detasabile si ca se pot spala foarte usor la masina de vase, fara prea multe batai de cap.

Concluzii finale

Ca si concluzie finala, nu putem spune decat ca acest model de gratar electric va fi un best buy al perioadei 2018-2019, avand in vedere atat raportul calitate-pret cat si constructie solida sau suprafata anti-aderenta a plitei.

Recenzie: Star-Light EGB-2200W

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Tava de scurgere
  • Termostat reglabil
  • Suprafata anti-aderenta
  • Compatibil cu masina de vase

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *