12 aprilie 2024

Review Star-Light FDDV-253A+

Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-253A+ reprezinta alegerea ideala pentru o familie restransa, care doreste un aparat frigorific de buget dar care sa isi faca treaba foarte bine si sa le ofere un spatiu suficient de pastrare a alimentelor.

Prezinta doua zone de racire, delimitate de cele doua usi reversibile de marimi diferite, congelatorul situat in partea de sus si frigiderul propriu-zis in partea de jos, fiecare avand functii diferite.

Congelatorul prezinta un singur compartiment de racire si are un volum net de 42 litri in timp ce frigiderul prezinta 5 zone de compartimentare datorita celor 3 rafturi prezente, precum si un numar de 4 rafturi aflate pe usa, ceea ce insumeaza un volum net al acestuia de 211 litri. Astfel, volumul total net al acestui frigider cu doua usi insumeaza 253 de litri, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o familie alcatuita din 2-5 persoane.

Star-Light FDDV-253A+ are in dotare o serie de compartimente speciale aflate pe usa frigiderului, cum ar fi suportul pentru oua dar si compartimentul de fructe si legume aflat in partea de jos a acestuia. Rafturile din dotare sunt realizate din sticla de rezistenta ridicata pentru a preintampina eventualele neplaceri cauzate de spargerea acestora.

Sistemul de racire al frigiderului este de tip No Frost si prin urmare dezghetarea acestuia se face automat iar al congelatorului de tip static, aici dezghetarea facandu-se manual la un interval de timp.

Nivelul de zgomot emis de frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-253A+ este de doar 42dB iar din acest punct de vedere puteti sa stati linistiti, fara sa il auziti macar.

Din punct de vedere al consumului de energie electrica, acest aparat frigorific face parte din clasa A+ si are un consum anual de energie de doar 225 kWh, ceea ce inseamna un consum mic spre mediu.

Autonomia fara curent a frigiderului Star-Light FDDV-253A+ este de 40 h, ceea ce reprezinta un plus pentru acest model si va garanteaza ca puteti mentine alimentele reci si in stare proaspata chiar si in momentele cand exista pene de curent pe un interval mai mare de timp.

Star-Light FDDV-253A+ este un aparat frigorific compact, astfel ca dimensiunile nu pot fi decat reduse: inaltime 160 cm, latime 54 cm si adancime 59.5 cm. In ciuda dimensiunilo reduse, acest aparat ofera un spatiu generos de depozitare a alimentelor, atat in frigider cat si in congelator.

Pareri de la clienti si concluzii finale

Clientii care folosesc frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-253A+ afirma ca raportul calitate-pret este unul excelent si ca modul de functionare al acestui aparat este unul ireprosabil, drept pentru care acestia il recomanda cu mult drag.

Acestia mai apreciaza numarul mare de compartimente atat la interior cat si pe usa frigiderului, ceea ce ii ajuta sa depoziteze si sa compartimenteze mai usor tot ceea ce au de depozitat in frigider.

Pareri pe scurt despre Star-Light FDDV-253A+

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Consum de energie redus
  • Sistem no Frost frigider
  • Volum mare de depozitare
  • Autonomie fara curent 40h

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *