24 aprilie 2024

Review Husqvarna 236

Motoferastraul Husqvarna 236 este o unealta ideala pentru a fi utilizata in curte, gradina sau chiar la padure, fiind usor de pornit si utilizat datorita design-ului ergonomic si a motorului de tip X-Torq cu un consum redus si emisii de poluare scazute.

Motorul termic din dotare are o putere de 1.9CP si o capacitate cilindrica de 38.2 cm³, turatia mers in gol fiind de 3000RPM, pasul lantului 3/8 iar viteza lantului la turatia maxima de 16,3 m/s.

Motoferastraul Husqvarna 236 prezinta un sistem centrifugal de curatare a aerului pentru o uzura redusa si un interval de service marit, denumit Air Injection precum si un intrerupator combinat stop/soc ce ajuta la pornirea acestui motoferastrau si reduce riscul de innecare al motorului.

Pompa carburant din dotare este proiectata si gandita special pentru a facilita pornirea facila iar frana de lant inertiala este eficienta si foarte rapida.

Nivelul de zgomot emis este redus si nu depaseste 113 dB, fiind o valoare acceptabila avand in vedere va vorbim despre o druja puternica.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 300 ml iar a rezervorului de ulei de 200 ml.

Pareri de la clienti si concluzii finale

Clientii care folosesc Motoferastraul Husqvarna 236 afirma ca au facut o alegere buna si ca le este de ajutor atunci cand vine vorba de taiatul arbustilor sau a copacilor din gradina si nu numai, facand totul foarte rapid si fara prea mult efort.

Acestia apreciaza calitatea materialelor din care este fabricata ca fiind una foarte buna, cat si constructia solida a acestei drujbe.

Pareri despre Husqvarna 236

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Consum redus de combustibil
  • Putere 1.9 CP
  • Pornire usoara
  • Sistem centrifugal de curatare Air Injection

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *