12 aprilie 2024

Aparat de spalat cu presiune HECHT 317 reprezinta una dintre cele mai accesibile si puternice modele din gama sa, fiind foarte util daca locuiti la casa si doriti sa va spalati autoturismul personal, pavaje sau alte suprafete mari ce necesita mult efort.

Prezinta o putere de 1600W ce asigura o presiune de 105 bari si un debit maxim de 360l, garantand rezultate foarte bune in materie de spalat cu jet sub presiune.

Aparatul HECHT 317 este proiectat pentru conectarea facila la reteaua de alimentare cu apa si foloseste un adaptor standard pentru furtun de gradina, avand un consum redus de apa fata de alti competitori de pe piata.

Cablul de alimentare are lungimea de 3 metri si poate fi usor manevrat datorita dimensiunilor mici, cat si a greutatii de doar 5kg.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest model de aparat de spalat cu presiune afirma ca au facut o alegere buna si ca nu regreta nicio secunda, HECHT 317 oferind rezultatele asteptate in privinta spalarii autoturismelor si a altor suprafete dintr-o curte. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun si recomanda produsul din plin.

Pareri despre HECHT 317

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Consum redus de apa
  • Usor de manevrat
  • Supapa de siguranta automata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *