24 aprilie 2024

Star-Light MBM-45AP review

Frigiderul minibar Star-Light MBM-45AP reprezinta unul dintre cele mai bune produse ce sunt ideale pentru camere de hotel, pensiuni sau casa de vacanta, fiind un aparat frigorific la un pret imbatabil in gama sa.

Materialele din care este fabricat sunt de buna calitate iar spatiul ocupat este unul redus, fiind tot ceea ce aveti nevoie pentru a mentine alimente sau bauturi la temperatura dorita, in functie de nevoia dumneavoastra.

Volumul total de stocare al acestui electrocasnic este de 45l iar compartimentarea este eficientizata la maxim pentru un volum cat mai mare de alimente. Frigiderul minibar are in dotare si un mini congelator astfel incat sa depozitati in acel spatiu alimente pe termen neliminat, in caz ca este folosit pentru o casa de vacanta sau doriti sa raciti rapid o bautura.

Raftul din dotare este fabricat dintr-un metal rezistent ce asigura o durabilitate ridicata in timp iar materialele folosite va permit sa curatati minibar-ul cu usurinta, fara a depune prea mult efort. Pe usa veti intalni trei suporturi care asigura un spatiu suplimentar de depozitare, atat sticle sau alimente cu volum mai mic.

In interior mai intalnim un termostat mecanic ce va fi mereu la dispozitie atunci cand doriti sa setati temperatura dorita. Sistemul de dezghetare al minibar-ului Star-Light MBM-45AP este de tip automat, astfel ca nu trebuie sa va mai bateti capul cu dezghetarea acestuia, care la un frigider clasic necesita timp si efort suplimentar.

Face parte din clasa energetica A+, consumul anual de energie fiind foarte mic, de doar 106kWh, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji pentru facturile mari la energie electrica.

Dimensiunile frigiderului minibar sunt reduse acesta avand inaltimea de 49.2 cm, latimea de 47.2 cm si adancimea de 45. Acest lucru faciliteaza pozitionarea lui in orice colt din camera, fara a ocupa spatiu prea mult iar greutatea de doar 15kg il fac usor de mutat si transportat oriunde va doriti, cu minim de efort.

Nivelul de zgomot emis nu depaseste 42dB, astfel ca din acest punct de vedere puteti sa dormiti linistit cu frigiderul in camera, fara a fi deranjat de functionarea acestui aparat.

Concluzii si Pareri de la clienti

Clientii care detin acest aparat frigorific Star-Light MBM-45AP afirma ca este un produs foarte bun, la un pret accesibil oricui, pe care il puteti sa il folositi cu succes in case de vacanta, camere de pensiuni, fiind un produs practic ce poate satisface chiar si nevoile casnice ale unei singure persoane.

Acestia recomanda produsul si mai amintesc faptul ca este foarte silentios si ca raceste foarte bune, fiind o alternativa chiar si pentru birou, in zilele toride de vara si nu numai.

Pareri despre Star-Light MBM-45AP

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Sistem de dezghetare automat
  • Nivel de zgomot foarte mic
  • Consum mic de energie
  • Mini-congelator

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *