24 aprilie 2024

Review Heinner HBM-900WHBK

Masina de facut paine Heinner HBM-900WHBK reprezinta una dintre cele mai noi modele din acest an, fiind eficienta si foarte utila atunci cand vorbim de prepararea painii acasa, fara E-uri sau aditivi alimentari, atat de des intalniti in zilele noastre.

Are o putere de 550W si o capacitate cuprinsa intre 750-900, fiind dotata cu o serie de functii extrem de utile pe parcursul utilizarii acesteia.

Prezinta 12 programe de preparare a painii in diverse varietati precum si 3 nivele de rumenire foarte utile, de la deschis, mediu pana la inchis.

Heinner HBM-900WHBK poate fi programata pentru un interval maxim 13 ore iar painea proaspat preparata poate fi mentinuta la cald timp de 60 de minute.

Panoul de comanda este modern si are incorporate butoane touch ce ofera un aspect placut si usurinta in utilizare.

Paleta si cuva sunt detasabile si pot fi spalate cu usurinta iar in pachet se vor regasi un pahar si o lingurita pentru masurarea ingredientelor folosite pentru a prepara cea mai gustoasa paine facuta acasa.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat aceasta masina de paine Heinner HBM-900WHBK sunt incantati de modul in care functioneaza, de gustul painii facute in casa, precum si de raportul calitate-pret, pe care il considera excelent. Acestia sunt bucurosi ca masina are un design modern, care se integreaza perfect in orice bucatarie.

Pareri pe scurt: Heinner HBM-900WHBK

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate 750-900G
  • 12 programe prestabilite
  • Fiabilitate ridicata
  • 3 nivele de rumenire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *