24 aprilie 2024

Star-Light FTTM-113AP review

Frigiderul cu o usa  Star-Light FTTM-113AP reprezinta o alegere accesibila si foarte buna atunci cand dorim un aparati frigorific compact, cu un consum redus de energie si pe care sa il folosim intr-o camera de camin, de hotel si de ce nu pentru familii restranse.

Are o capacitate totala de 113 litri care poate fi suficienta pentru 2-3 persoane, spatiul din interior este generos pentru un aparat din gama sa si va ofera o libertate sporita de organizare a alimentelor, rafturile fiind ajustabile. Un spatiu suplimentar de depozitare il veti regasi pe usa reversibila, care este special gandit pentru sticle sau alimente de dimensiuni mai mici.

Din punct de vedere al consumului energetic,  Star-Light FTTM-113AP are un consum cu 20% mai mic datorita faptului ca face parte din clasa energetica A++, ceea ce reprezinta un aspect deloc de neglijat. Consumul anual de energie al acestui frigider nu depaseste 136 kWh, astfel ca nu trebuie sa va mai ganditi la facturile de energie electrica.

Frigiderul  Star-Light FTTM-113AP are in dotare un sistem automat de dezghetare ce va scuteste de astfel de operatiune care era efectuata la frigiderele clasice, in timp ce pentru congelatorul din dotare va fi nevoie sa il dezghetati manual.

Tot la capitolul dotari, intalnim un termostat mecanic reglabil ce va ajuta sa setati temperatura optima alimentelor precum si iluminare interioara.

Nivelul de zgomot este la un nivel foarte scazut si nu depaseste 39 dB si face ca acest aparat sa poata fi folosit chiar si in camera in care dormiti sau langa, fara a va perturba somnul.

Dimensiunile sunt reduse si transforma produsul intr-un frigider compact, usor de transportat si mutat in orice colt al casei chiar si de catre o singura persoana. Greutatea este de doar 27 kg.

Pentru cei mai pretentiosi atunci cand vine vorba de design, acesta poate fi achizitionat si in varianta argintie.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest model de frigider  Star-Light FTTM-113AP afirma ca sunt multumiti de modul in care functioneaza, ca este silentios si foarte bun pentru un spatiu restrans. Acestia mai spun ca merita toti banii si ca raportul calitate-pret este unul excelent, produsul fiind ideal pentru case de vacanta, bucatarii de vara, birouri, camere de studenti, garsoniere si nu numai.

Pareri pe scurt: Star-Light FTTM-113AP

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Clasa energetica A++
  • Sistem de dezghetare automat al frigiderului
  • Termostat reglabil
  • Foarte silentios, doar 39dB

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *