12 aprilie 2024

Heinner HICM-150S este un aparat de facut inghetata extrem de practic si util, mai ales, in sezonul cald de care vor fi incantati atat cei mari, cat si cei mici. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile despre produs pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile voastre.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner HICM-150S

Afla mai multe detalii!

Aparat de facut inghetata Heinner HICM-150S cu timer si functie de fermentare, practic si usor de folosit.


Raport calitate-pret 9
Functii 10
Fiabilitate 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer
  • Functie de fermentate
  • Pastrare la rece
CONS
  • Nu am identificat

Aparatul de facut inghetata Heinner HICM-150S este prevazut cu un recipient de 1.5 litri ceea ce va permite sa preparati o cantitate generoasa de inghetata. Include un display LED prin intermediul caruia va fi afisat timpul ramas, astfel incat sa puteti fi la curent cu stadiul de preparare.

In doar 60 de minute puteti savura cea mai delicioasa inghetata. Trebuie doar sa adaugati ingredientele dorite in bol si sa apasati butonul Start. In continuare, aparatul se va ocupa de restul.

Gratie compresorului integrat, nu doar ca veti putea prepara inghetata, ci aveti posibilitatae si de a o mentine la rece pret de o ora, dupa ce programul de preparare a luat sfarsit.  Bolul in care este preparata inghetata poate fi detasat cu usurinta, pentru o curatare mai facila si o depozitare simpla.

Totodata, aparatul integreaza functia timer pentru presetarea duratei programului, dar si functie de fermentare. Include piciorul anti-alunecare ce asigura o buna stabilitate in timpul prepararii. Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara lingura si paharul gradat.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Heinner HICM-150S este un aparat de facut inghetata foarte bun si usor de folosit. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma ca isi face treaba cu succes. Prepara inghetata usor, iar rezultatul obtinut a fost de fiecare data in conformitate cu asteptarile. Este foarte usor de setat, iar ceea ce le place foarte mult este ca pot personaliza inghetata dupa bunul plac. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *