12 aprilie 2024

Philips EP2231/40 este un espressor automat cu ajutorul caruia puteti prepara o bautura delicioasa si cremoasa cu care sa va rasfatati simturile in fiecare dimineata. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Philips EP2231/40

Afla mai multe detalii!

Espressor automat Philips EP2231/40 cu filtru AquaClean si rasnita ceramica pentru intretinere facila si preparare rapida a cafelei.


Raport calitate-pret 10
Functii 10
Fiabilitate 10
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Rasnita ceramica
  • Sistem LatteGo
  • Filtru AquaClean
  • Cafea boabe si cafea macinata
CONS
  • Nu am identificat

Espressor-ul automat Philips EP2231/40 prezinta o putere de 1500 W si inregistreaza o presiune de 15 bari. Poate fi alimentata atat cu cafea boabe, cat si cu cafea macinata. Sistemul LatteGo amesteca laptele cu aer la viteza mare, obtinand astfel un strat foarte cremos si delicios. Cu siguranta va fi apreciat de iubitorii de cafea cu lapte.

Prin intermediul display-ului din dotare, gustul si aroma pot fi reglate foarte usor, exact pe placul fiecaruia. Sistemul de extragere a aromei realizeaza echilibru excelent intre temperatura de preparare si aroma extrasa prin mentinerea temperaturii apei intre 90 si 98 de grade Celsius, timp in care va ajusta debitul de apa.

Espressor-ul de la Philips prepara cafele tip espresso sau alte variante cu sau fara lapte intr-un mod aparte. Acest lucru se datoreaza si rasnitei integrate care poate macina fin sau grosier, in functie de cele 12 trepte disponibile. Include o rasnita 100% ceramica, foarte dura si precisa care poate prepara cel putin 20.000 de cesti.

Mai mult decat atat, beneficiaza si de filtru de apa AquaClean ce garanteaza autonomia completa a aparatului. Schimband filtrul atunci cand aparatul semnaleaza, nu va mai trebui sa detartrati aparatul timp de pana la 5.000 de cesti. Fiindca unitatea de preparare este complet detasabila, aparatul devine si mai simplu de intretinut.

Noua functie Aroma Seal, boabele de cafea vor fi protejate asigurand pastrarea aromei si reducand astfel zgomotul ransitei.

Componentele detasabile ale aparatului pot fi spalate in masina ceea ce asigura un maxim de confort utilizatorului. Rezervorul de apa prezinta o capacitate de 1.8 litri, iar cel de cafea 275 de grame.

Dimensiunile espressor-ului sunt de 24.6 cm latime, 37.1 cm adancime si 43.3 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Philips EP2231/40 este un espressor automat foarte bun cu ajutorul caruia puteti prepara bauturi absolut delicioase fie ca preferati un espresso intens sau o cafea cu lapte mai slaba. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat declarand ca este exact pe placul lor. Ofera o flexibilitate foarte buna in masura in care pot regla intensitatea bauturii, pot adauga atat cafea macinata, cat si cafea boabe, iar toate setarile dorite sunt usor de efectuat. Astfel, il recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *