24 aprilie 2024

Review Heinner MG-W1200R

Heinner MG-W1200R este o masina de tocat foarte practica, ce reprezinta un real ajutor in bucatarie, pentru orice gospodine. Insa, chiar si asa, este nevoie sa cunosti foarte bine produsul, pentru a te putea convinge ca ar corespunde integral cerintelor tale.

Masina de tocat  Heinner MG-W1200R dispune de o putere de 1360 W si este prevazuta cu o capacitate de tocare de 1.5 kg/min. Pentru momentele in care vor aparea blocaje, exista functia reverse, ce nu face altceva decat sa ruleze in sens invers pentru a se debloca.

Aparatul este dotata cu cutit din inox si trei site de taiere de dimensiuni diferite.

In plus, prezinta si accesoriu pentru rosii ideal pentru prepararea sucului de rosii, a bulionului si accesoriu pentru carnati, ce iti va permite sa umpli carnati foarte usor.

Nivelul de zgomot atins este de 85 dB.


Concluzii si pareri

In principiu, masina de tocat Heinner MG-W1200R este un aparat mic si eficient, ce isi face treaba in parametrii optimi. Clientii confirma acest lucru si declara ca si-au facut foarte bine si rapid treaba cu ea si nu ar avea ce sa ii reproseze. Ba mai mult, considera raportul calitate/pret excelent. Pentru a beneficia si tu de o oferta foarte buna, poti intra aici.

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.2/10

PRO

  • dimensiuni reduse
  • usor de utilizat
  • accesoriu rosii
  • accesoriu carnati

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *