24 aprilie 2024

Sony Bravia 49XE8005

Sony Bravia 49XE8005 se poate integra chiar si in cele mai elegante si moderne living-uri gratie mai  multor considerente pe care le vom analiza in acest review. Este important sa afli tot ceea ce te intereseaza despre fiecare produs, chiar inainte de a il achizitiona. De aceea, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa iti formezi o parere cat mai obiectiva despre acest televizor.

Design

Din punct de vedere estetic, este un televizor foarte elegant, ecranul fiind incadrat intr-o rama foarte subtire de culoare neagra. In partea de jos, regasim standul ce ii ofera o stabilitate destul de buna. De asemenea, poate fi montat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA 200 x 200.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 109.6 x 64 x 5.7 cm (W x H x D), iar cu stand 109.6 x 69.1 x 25.2 cm (W x H x D), avand o greutate de 12.9 kg.

Specificatii Sony Bravia 49XE8005

Sony Bravia 49XE8005 este un Smart TV lansat in 2017, prevazuta si cu functia de monitor, fiind necesara simpla conectare la laptop sau calculator. Consuma o putere destul de mica de 85 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala destul de mare de 123.2 cm cu rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli. La acest nivel, este prevazut cu o serie foarte ampla de caracteristici superioare de imagine, iar acestea se reflecta in imaginea finala. Astfel, pot spune ca imaginile sunt foarte clare si frumos colorate, albul fiind foarte luminos, iar negrul intens.

In plus, unghiul mare de vizibilitate de 178 de grade, permite vizionarea de imagini clare din aproape orice unghi te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el destul de bun, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare ce inregistreaza o putere de 20 W. Si la acest nivel exista o serie de caracteristici superioare de sunet, drept pentru care discutam despre un sunet cat se poate de clar, fara distorsionari nici macar atunci cand volumul atinge nivelul maxima.

Iar daca iti doresti ceva si mai mult, poti opta oricand pentru un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Pe partea de Smart, televizorul ruleaza foarte rapid, fara laguri, iar interefata este foarte prietenoasa.

Totodata, beneficiaza de o gama foarte variata de conectori si anume:

 • o iesire audio digitala
 • trei intrari USB
 • doua intrari video composite
 • o intrare component
 • un minijack pentru casti
 • patru porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Sony Bravia 49XE8005?

Clientii au declarat ca este un televizor foarte bun si verificandu-l au constatat ca nu exista pixeli morti. De asemenea, nu face bleeding, au updatat ultima versiune de android, iar procesul s-a realizat cu succes. S-au bucurat de o gama foarte variata de aplicatii si le-au testat cu foarte mare curiozitate. Astfel, au constat ca ruleaza excelent si nu au avut ce sa reproseze. Totodata, sunt incantati si de imaginile foarte clare si frumos colorate, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Sony Bravia 49XE8005 este un Smart TV foarte interesant, pe care l-ai putea lua cu siguranta in calcul. Ofera o experienta generala excelenta, atat pe partea de imagine, cat si pe partea de functii Smart. Navigare pe internet rapida, interfata prietenoasa, imaginii net superioare sunt doar cateva caracteristici pe care le-am observat la acest model. Pentru a vizualiza si o oferta actuala, intra aici.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

 • design elegant
 • functii Smart
 • imagine foarte buna
 • numar mare de conectori

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *