12 aprilie 2024

Horizon 24HL7110H

Horizon 24HL7110H este un televizor micut, potrivit pentru o bucatarie sau chiar pentru un dormitor mai mic, surprinzator fiind la acest model prezenta functiilor Smart. Sigur ca nu ne asteptam la performante ridicate, insa, din punctul meu de vedere, este un model rezonabil, cu atat mai mult daca il amplasezi intr-o bucatarie. Te invitam sa vezi despre ce este vorba si sa te convingi daca este produsul care te avantajeaza cel mai bine!

Design

Din punct de vedere estetic, nu as putea spune ca m-a impresionat cu ceva. Dispune de un design absolut obisnuit, destul de simplu. Ecranul prezinta o rama subtire de culoare neagra, iar central, in partea de jos, regasim suportul ce ii asigura un echilibru destul de bun. Sigur ca il poti monta si in perete cu ajutoru suportului standard VESA 75 x 75.

Masoara fara stand 55.4 x 33.9 x 6.1 cm (W x H x D), iar cu stand 55.4 x 37.3 x 13.4 cm (W x H x D), alaturi de o greutate de 4.7 kg.

Specificatii Horizon 24HL7110H

Horizon 24HL7110H este un Smart TV pe care il poti utiliza si pe post de monitor, doar conectandu-l la un calculator sau laptop.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala de 61 cm cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Ce pot spune la acest nivel, este ca imaginile sunt neasteptat de bune, sunt destul de clare si frumos colorate. In plus, unghiul de vizibilitate fiind destul de mare, te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul nu este foarte puternic, dar as spune decent, inregistrand o putere de 5 W. In principiu, daca consideri ca ai avea nevoie de o putere mai mare, sigur ca poti opta pentru un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Dupa cum am mai spus anterior, televizorul beneficiaza de functii Smart. Nu cred ca te-ai fi asteptat sa exceleze la acest capitol, insa ce pot spune este faptul ca ruleaza decent pe Youtube, Netflix si browser. Personal, m-as fi asteptat la ceva mai slab, insa marturisesc ca se descurca destul de bine.

Totodata, dispune si de cativa conectori importanti:

  • o intrare USB
  • o iesire audio digitala
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un port HDMI

Tunerul digital si Slotul CI+ permit receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara necesitatea montarii unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Horizon 24HL7110H?

Clientii au declarat ca acest televizor pentru ei a fost o adevarata surpriza placuta. Avand in vedere pretul se asteptau la ceva destul de slab calitativ, insa sustin ca imaginile si sunetul sunt destul de bine, iar pe partea de Smart ruleaza cel putin decent. Sunt multumiti de el si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru televizorul Smart Horizon 24HL7110H care s-a dovedit a fi un televizor destul de bun, la un pret mai mult decat avantajos, pe care il poti verifica aici. In ansamblu, experienta generala este una destul de buna, iar clientii au confirmat acest lucru.

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.2/10

PRO

  • sunet si imagini decente
  • functii Smart
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *