24 aprilie 2024

Review Star-Light 40DM5600

Star-Light 40DM5600 este un televizor rezonabil potrivit pentru living sau pentru un dormitor mai mare, prin prisma diagonalei sale, insa nu dispune de functii si tehnologii performante, cum ar fi functiile Smart. Insa, poate pentru multi dintre voi, acele functii Smart ar putea sa nu fie utile, insa in acest review vei afla toate detaliile necesare.

Design

In ceea ce priveste design-ul, as putea spune ca este un  televizor cat de cat atractiv, ecranul fiind prevazut cu o rama foarte subtire de culoare neagra. Lateral, se afla cele doua picioruse care ofera o stabilitate buna televizorului. In plus, poate fi montat si in perete foarte usor datorita compatibilitatii acestuia cu suportul standard VESA.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 90.8 x 53.4 x 8.6 cm (W x H x D), iar cu stand 90.8 x 57.5 x 21.7 cm (W x H x D), avand o greutate de 6.4 kg.

Specificatii Star-Light 40DM5600

Star-Light 40DM5600 este un televizor LED lansat in 2017 pe care il poti folosi foarte bine si pe post de monitor, doar conectandu-l la laptop sau calculator. In acelasi timp, inregistreaza un consum de doar 65W.

Imagine si Video

Acest model este prevazut cu o diagonala de 101 cm cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. In principiu, imaginile afisate sunt destul de clare si cursive, fiind destul de aproape de realitate. Intensitatea culorilor este acceptabila, iar imaginile sunt destul de bine iluminate. In plus, datorita unghiului de vizibilitate foarte mare, de 178 de grade, te poti bucura de imagini la fel de clare indiferent de pozitia in care te afli.

Sunet

Sunetul este si el rezonabil, fiind asigurat de doua difuzoare care impreuna obtin o putere de 16 W. Raportandu-ne la diagonala, am spune ca este destul de puternic si nici nu se distorsioneaza atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Chiar daca nu dispune de functii Smart, televizorul este dotat cu o gama foarte variata de conectori, dupa cum urmeaza:

 • o intrare PC
 • o intrare uSB
 • o intrare component
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • trei porturi HDMI

Din punctul meu de vedere, sunt suficient de multi conectori pentru a intreprinde o gama variata de activitati cu ajutorul acestuia. In plus, player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Mai mult decat atat, slotul CI+ si tunerul digital sunt utili pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara sa mai fie necesar clasicul decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Star-Light 40DM5600?

Clientii sunt multumiti de acest produs si sustin ca a reusit chiar sa le depaseasca asteptarile multora dintre ei. Au declarat ca imaginile sunt foarte bune si clare, iar culorile vii. De asemenea, si sunetul este suficient de puternic pentru ceea ce au nevoie, iar in ansamblu il considera un produs bun. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light 40DM5600 ar putea fi o alternativa de luat in calcul, care concureaza cu brio cu alte brand-uri foarte cunoscute, de multe ori, reusind chiar sa le si depaseasca. Ofera o experienta vizuala cel putin decenta, iar clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta. In plus, pretul la care poate fi achizitionat este foarte accesibil, iar aici poti vedea oferta propusa.

 

Recenzii pe scurt: Star-Light 40DM5600

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Imagini Full HD
 • Sunet destul de puternic
 • Gama variata de conectori

Contra

 • Lipsa functii Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *