24 aprilie 2024

Hyundai 32 HYN 1450B

Esti in cautarea unui televizor rezonabil pentru dormitor sau bucatarie la un pret cat mai accesibil? Iti facem cunostinta cu televizorul LED Hyundai 32 HYN 1450B, un model pe care utilizatorii l-au apreciat destul de mult, asa ca trebuie sa il cunosti si tu.

Design

Din punct de vedere estetic, este un televizor dragut, prevazut cu o rama extrem de subtire de culoare neagra. Poate fi montat foarte usor si in perete cu ajutorul suportului standard VESA.

Specificatii Hyundai 32 HYN 1450B

Hyundai 32 HYN 1450B este un televizor rezonabil, ce poate fi folosit si pe post de monitor.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala de 81 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. In principiu, experienta vizuala este una decenta, astfel ca ar fi potrivit pentru un dormitor sau o bucatarie. In plus, gratie unghiului mare de vizibilitate te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el decent, inregistrand o putere de 12 W. As spune ca este suficienta pentru scopul sau, insa daca intr-adevar iti doresti ceva mai mult, poti opta cu incredere la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Printre conectorii din dotare, se numara o intrare USB si doua porturi HDMI.

Player-ul multimedia integrat va permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB.

Slotul CI+ si tunerul digital permit receptionarea transmisiilor TV in format de inalta defintie, fara sa mai fie nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Hyundai 32 HYN 1450B?

Clientii sustin ca, personal, sunt multumiti de acest televizor, iar majoritatea l-au amplasat in bucatarii sau camera copiilor. Functioneaza in parametrii normali si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hyundai 32 HYN 1450B este un televizor decent, ce ofera o experienta generala rezonabila, de care clientii au fost multumiti. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte accesibila pe care o poti verifica aici.

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.3/10

PRO

  • pret mic
  • design placut

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *