24 aprilie 2024

Vision Touch VTTV A2401

Din punctul meu de vedere, televizorul LED Vision Touch VTTV A2401 este o alternativa perfecta pentru bucatarie. Este un model destul de mic, ieftin, care ofera o experienta decenta. Insa, inainte de toate, trebuie sa afli toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a lua orice decizie.

Design

Referitor la design, chiar este un televizor simpatic, prevazut cu o rama foarte subtire. In partea de jos, se afla standul ce ofera un echilibru destul de bun. Poate fi montat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Specificatii Vision Touch VTTV A2401

Vision Touch VTTV A2401 este un televizor LED pe care il vei putea folosi si pe post de monitor, fiind suficienta simpla conectare la un laptop sau calculator. Inregistreaza un consum destul de mic de 36 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala destul de mica de 60 cm cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Prin urmare, discutam despre imagini decente, destul de clare, as spune mai mult decat suficient pentru o bucatarie. In plus, gratie unghiului mare de vizibilitate de 178 de grade, te poti bucura de aceleasi imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul nu este tocmai puternic, insa, daca vei dori ceva mai mult, vei putea apela oricand la un sistem auxiliar extern. Dar, depinde de necesitatile si preferintele fiecarui utilizator. Unii cumparatori au declarat ca este suficient pentru ceea ce au nevoie, in timp ce altii au considerat necesar sa apeleze la un sistem auxiliar.

Conexiune si transmisie

Nu lipsesc nici de la acest model cei mai importanti conectori, precum:

  • o intrare pc
  • o intrare USB
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Este prezent, deopotriva, si tunerul digital DVB-T si DVB-C.

Care este parerea clientilor despre Vision Touch VTTV A2401?

Persoanele care au achizitionat acest televizor au confirmat faptul ca l-au ales pentru bucatarii, iar in acest scop se declara multumiti de produs. Nu se asteptau la cele mai mari performante, insa experienta pe care le-o ofera si necesitatile lor au fost in concordanta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Cu siguranta poti opta oricand pentru televizorul Vision Touch VTTV A2401 folosit pentru o bucatarie, oferind o experienta destul de modesta, insa totusi suficienta pentru o asemenea incapere. Nu si-ar avea locul investitii prea mari, de aceea recomandam produsul respectiv. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala care este una foarte buna.

8.2

Pret

8.6/10

Calitate

7.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

PRO

  • pret foarte mic
  • design placut

Contra

  • lipsa player multimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *