24 aprilie 2024

Review Kondition HM-4200

Banda alergare Kondition HM-4200 este o banda electrica cu inclinare automata ideala atat pentru persoanele incepatoare cat si intermediare in ale fitness-ului ce va ajuta sa va mentineti in forma si sa aveti un stil de viata sanatos si echilibrat.

Prezinta un motor puternic de 1.75 CP, suficient de mare pentru atinge o viteza maxima de 12km/h.

Are in dotare shorkey-uri ce va vor ajuta sa schimbati viteza si programul de antrenament foarte usor in timpul antrenamentului.

Display-ul digital cu care este dotata aceasta banda va vor afisa cei mai importanti parametri din timpul alergarii si anume: timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse si pulsul, acesta din urma fiind inregistrat prin intermediul senzorilor integrati in manere.

Inclinarea se realizeaza automat iar suprafata de alergare efectiva are valoarea de 40x124cm.

Aceasta banda de alergare Kondition HM-4200 se adreseaza atat persoanelor care locuiesc la bloc, cat si celor care locuiesc la casa, avand dimensiuni perfecte pentru a se incadra intr-o camera medie. Un avantaj major al acestei benzi de alergat il reprezinta faptul ca este pliabila si ca nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta, gasindu-i cu usurinta loc chiar si intr-un apartament mai mic.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat banda Kondition HM-4200 afirma ca este foarte buna si ca ii ajuta sa se mentina in forma sau sa slabeasca. Acestia sustina ca au facut o alegere corecta si ca se comporta exact cum se asteptau iar ca plus este foarte silentioasa. Raportul calitate-pret este excelent si prin urmare, acestia o recomanda pentru utilizarea zilnica.

Pareri pe scurt: Kondition HM-4200

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Inclinare automata banda, pliabila
  • Display digital cu functii
  • Silentiozitate maxima
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *