24 aprilie 2024

Review Kondition HM-2800

Kondition HM-2800 este o banda de alergare ideala pentru a va face antrenamentele de zi cu zi, indiferent de vremea de afara, pastrandu-va tonusul si buna disponzitie in fiecare moment.

Intr-o lume sedentara de birou, miscarea este foarte importanta iar fitness-ul a devenit din ce in ce mai important, devenind chiar o necesitate si un lucru care trebuie facut zi de zi, astfel incat sa aveti un stil de viata echilibrat si sanatos.

Fitness-ul de zi cu zi va da energie, elimina insomnia si reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, incetinind imbatranirea si marind rezistenta la diverse boli, precum si calitatea vietii per total.

Banda prezinta un motor de 1.5 cai putere ceea ce ofera o viteza maxima de 10km/h iar shortkery va ajuta sa schimbati simplu si rapid viteza aparatului, apasand o singura tasta.

Aria de alergare este de aproximativ 40 x 120cm, banda fiind prevazuta cu un sistem de franare de urgenta care va permite sa evitati incidentele nedorite, fiind recomandata atat pentru incepatori cat si pentru intermediari.

Kondition HM-2800  prezinta un display pe care sunt afisate informatii precum timpul, distanta parcursa, viteza dar si numarul de calorii pe care le veti arde, avand control asupra parametrilor si masurand performantele obtinute.

Dimensiunile reduse sunt ideale atat pentru cei care locuiesc intr-un apartament cat si pentru cei care stau la casa, fiind de 152 cm lungime, 71 cm latime si 119 cm inaltime. Greutatea maxima suportataa unei persoane care o utilizeaza este de 100kg.

Concluzii si Pareri

Clientii care detin banda de alergare Kondition HM-2800 apreciaza foarte mult performantele acestui aparat cat si raportul calitate-pret al acestuia, afirmand ca este foarte silentioasa si buna pentru un apartament de bloc.

Se monteaza foarte usor este sigura si se pliaza usor, fara a a ocupa mult spatiu, fiind un produs excelent per total pe care il recomanda din plin.

Pareri pe scurt: Kondition HM-2800

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Display digital
  • Fiabilitate ridicata
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *