24 aprilie 2024

Krups Beertender VB320E10

Dozatorul de bere Krups Beertender VB320E10 este perfect pentru a mentine reci buttoiasele de bere de 5l ale brandurilor precum Heineken, Affligem, Affligem Carmin, Desperados, Pelforth si Edelweiss, fara a mai ocupa spatiu suplimentar in frigider.

Prezinta un sistem de racire ce mentine butoiasul de bere la o temperatura optima de 4°C astfel incat sa garanteze prospetimea acestia pe o perioada de 30 de zile de la alimentare. Krups Beertender VB320E10 are in dotare un indicator de temperatura pozitionat in partea superioara, pe capac, care arata informatii privind temperatura butoiasului de bere din interior.

Orificiul de umplere a paharului este orientat la 45° pentru o servire perfecta iar manerul ergonomic ofera confort in utilizare.

Modul de utilizare este foarte simplu si presupune sa pui butoiasul in interiorul dozatorului, sa il conectezi la orificiul de servire si apoi sa il lasi la racit treptat, pana ajunge la temperatura optima de servire, indicata in panoul de pe capac.

Mai are in dotare o tavita pentru picaturi detasabila, care se poate curata foarte simplu si rapid printr-un singur jet de apa.

Pareri de la clienti

Persoanele care folosesc acest dozator de bere sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta, avand in vedere atat raportul calitate-pret foarte bun cat si functionalitatea acestui aparat. Acestia au mereu la indemana o bere proaspata servita la temperatura optima si nu mai ocupa spatiu in frigider.

Concluzii

Dozator de bere Krups Beertender VB320E10 poate reprezenta o alegere interesanta, ce va garanteaza un gust prospat al berii, de fiecare data cand serviti.

Recenzie: Krups Beertender VB320E10

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Indicator de temperatura
  • Panou comanda led
  • Compatibilitate cu o gama mare de branduri
  • Design modern

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *