12 aprilie 2024

Steinhaus PRO-CD18X

Masina de gaurit si insurubat Steinhaus, PRO-CD18X este potrivita pentru lucrari de tip hobby pe suprafete de lucru precum lemn, lemtal sau plastic, avand o serie de functii si dotari pe care le vom dezbate in ceea ce urmeaza.

Steinhaus, PRO-CD18X prezinta doua trepte de turatie, una pentru insurubare la turatie mica, de 400RPM, si alta pentru gaurire la turatie mare, de 1500RPM, aceasta fiind si viteza maxima a bormasinii. Treptele de ajustare a cuplului sunt in nr de 18.

Masina de gaurit si insurubat Steinhaus, PRO-CD18X  are in dotare un indicator de nivel de incarcare al bateriei, cat si un led care asigura vizibilitatea pe suprafata de lucru. Pe maner intalnim comutatorul pentru sens rotire ce va permite sa insurubati sau sa desurubati, in functie de nevoi.

Are in dotare un acumulator puternic cu tehnologie Li-Ion si o capaciate de 1300mAh Li-Ion ce va permite sa folositi masina de gaurit chiar si la cateva saptamani dupa ce l-ati incarcat, fiind unul dintre avantajele acestei bormasini. Durata de incarcare a acumulatorului este de 1h.

Steinhaus, PRO-CD18X contine in setul de livrare urmatoarele:

– 1 acumulator 18V Li-Ion 1,3 Ah;
– 1 Incarcator rapid;
– 6 capete de 25 mm pentru insurubare (plat 5mm, plat 6mm, PH1, PH2, PZ1, PZ2);
– 6 burghie de metal (Φ1.5; Φ2,5; Φ3; Φ4; Φ5; Φ6);
– 1 Suport magnetic pentru capete de insurubare;
– Cutie din material plastic;

Pareri de la clienti

Clientii care au folosit aceasta bormasina sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul excelent si lauda produsele Steinhaus, acestea fiind din ce in ce mai fiabile. Acestia recomanda masina de gaurit si afirma ca functioneaza la fel de bine ca una de brand, dar vanduta la un pret dublu.

Concluzii finale

Daca aveti nevoie de o masina de gaurit si insurubat puternica, cu functii utile si la un buget redus, atunci Steinhaus, PRO-CD18X este modelul perfect pentru dvs.

Recenzie: Steinhaus PRO-CD18X

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • 18 trepte cuplu, 2 trepte de turatie
  • Acumulator Li-Ion
  • Tehnologie Softgript, confort sporit
  • Lumina de lucru integrata

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *