24 aprilie 2024

Pentru cei carora le place sa se relaxeze cu o partida de ping pong impreuna cu prietenii si familia, o alegere interesanta ar putea fi masa de tenis Kondition, un produs special gandit pentru uz casnic. Prezinta o constructie buna si nici nu ocupa mult spatiu, insa mai multe detalii vom discutam imediat.

Masa de tenis de la Kondition este prevazuta cu suprafata de MDF, blatul avand grosimea de 12 mm. Vine la pachet cu un set de plase si stalpi cu sistem de prindere foarte rapida si sigura. Se asambleaza usor si o puteti folosi si in exterior.

Msasa prezinta picioare reglabile ce ii ofera o buna stabilitate, fiind conceputa pentru utilizare frecventa. Totodata, poate fi pliata astfel incat sa ocupe foarte putin spatiu de depozitare.

Dimensiunile acesteia sunt de 76 cm inaltime, 274 cm lungime si 152.5 cm latime, avand o greutate de 47.5 kg.

Masa Tenis Kondition pliata

Vezi oferta de pret

Asadar, masa de tenis Kondition este un produs bine realizat cu care va puteti crea spatiu de distractie si relaxare chiar in confortul propriului camin. Actualii cumparatori sunt incantati de ea sustinand ca este un produs usor de montat si de manipulat care ocupa putin spatiu si beneficiaza de o constructie solida. Unii dintre ei declara chiar ca a fost un model ce le-a depasit asteptarile, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Masa Tenis Kondition

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Constructie solida
  • Pliabila
  • Usor de manipulat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *