24 aprilie 2024

Pentru ameliorarea disconfortului termic in sezonul cald, o solutie practica, dar si ieftina ar putea fi ventilatorul cu picior Heinner HMSF-D3WH. Produsul in cauza are capacitatea de a elimina caldura sufocanta si de a asigura un mediu mai placut.

Ventilatorul cu picior Heinner HMSF-D3WH este un model prevazut cu o putere de 40 W si pune la dispozitie trei trepte de putere. Pe piciorul acestuia regasim si panoul de contrl prevazut cu touch control si o interata foarte intuitiva prin intermediul caruia puteti porni aparatul si seta vitezele.afisajul LED indica modul de ventilare, viteza, dar si durata selectata. Sigur ca in acelasi timp il puteti controla simplu si rapid chiar si de la distanta folosind telecomanda din dotare.

 Heinner HMSF-D3WH review

Integreaza si functia de temporizare ce permite presetarea aparatului pentru a functiona un anumit interval de timp, de pana la 7 ore.

Ofera trei moduri de functionare si anume: Normal, Natural si Noapte. Modul Normal presupune ventilarea cu o viteza moderata, la fel si zgomotul produs. Modul Natural presupune o viteza de functionare placuta, ce nu deranjeaza. Iar Modul noapte presupune o viteza si un  nivel de zgomot redus pentru a nu va perturba somnul.

Functia de oscilatie stanga-dreapta face ca aparatul sa distribuie uniform aerul in camera unde este amplasat.

Prezinta o baza rotunda solida, ce ofera o buna stabilitate aparatului, iar constructia sa permite amplasarea acestuia in orice loc, fie si in spatii mai retranse. Mai mult decat atat, il puteti muta usor dintr-un loc in altul, fara efort.

Vezi oferta de pret

In concluzie, Heinner HMSF-D3WH este un ventilator potrivit pentru a fi utilizat la interior ce face fata cu succes chiar si celor mai dificile conditii. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca racoreste bine camera unde este asezat, vitezele nu creeaza disconfort, iar modul de utilizare este unul simplu si intuitiv. Este o optiune excelenta chiar si pentru persoanele mai in varsta, iar clientii considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HMSF-D3WH

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 moduri de functionare
  • Timer
  • Panoul de control cu touch
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *