24 aprilie 2024

Panoul radiant Trio model Garden Kyoto este un produs ce reuseste sa incalzeasca fara sa usuce aerul, oferind un bun randament si siguranta in utilizare. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Panoul Trio model Garden Kyoto este un model cu infrarosu care are capacitatea de a emana caldura aproape instant dupa ce il porniti. Foloseste de 4-5 ori mai putina energie electrica decat incalzitoarele conventionale, inregistrand un consum de doar 400 W.

Avantajul acestuia se refera si la faptul ca poate fi utilizat in siguranta inclusiv in incaperi cu umidtate mare. Ofera o eficienta de pana la 100% fiindca nu se pierde caldura prin incalzirea panoului. Mai mult decat atat, reprezinta un element decorativ foarte placut, gratie multitudinii de peisaje la alegere. In plus, ocupa foarte putin spatiu de depozitare si poate fi pliat usor.

Produsul face parte din clasa de protectie II, grad de protecite IP44, este sigur si nu provoaca arsuri. Este potrivit pentru orice incapere cu suprafata de pana la 7-10 mp.

Produsul masoara 100 cm inaltime si 57 cm latime, avand o greutate de doar 970 de grame.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Panoul radiant cu infrarosu Trio model Garden Kyoto este un dispozitiv eficient pentru incalzirea spatiilor mici, iar folosit corespunzator ofera un randament bun. Cumparatorii confirma faptul ca isi face treaba foarte bine, multi dintre ei amplasandu-l sub mocheta. Incalzeste destul de bine si sunt incantati si de aspectul pe care il ofera fiind usor de integrat in orice decor. Pentru scopul sau a fost o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Panou radiant infrarosu Trio model Garden Kyoto

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Design

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Termostat cu 2 trepte
  • Design placut
  • Compact

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *