24 aprilie 2024

Ariston Pro 1 Eco 80L este un boiler electric excelent pentru furnizarea apei calde menajere oferind astfel confortul de care este nevoie in orice locuinta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Boilerul electric Ariston Pro 1 Eco 80L prezinta o putere de 1800 W si este prevazut cu o capacitate de 80 de litri. Intervalul de temperatura la care poate ajunge apa este cuprins intre 15-65 de grade Celsius. Pentru aceasta, are nevoie de 131 de minute.

Datorita functiei Eco Evo, asigura un mod de operare economic. Aceasta presupune memorarea obiceiurilor zilnice, furnizand apa calda doar atunci cand aveti nevoie. Este in conformitate cu reglementarile in vigoare pentru incalzitoarele de apa elecctrice, iar datorita tehnologiei Titanshield, ofera o durabilitate excelenta. Functia T-MAX face fata cu succes nevoilor neasteptate de apa calda.

Tehnologia WaterPlus mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, reducand amestecarea cu apa calda. Acest lucru presupune cu pana la 16% mai multa apa calda disponibila.

Totodata, presupune un mod de operare sigur, facand parte din clasa de protectie IP X3. In plus, este si foarte silentios in timpul functionarii, inregistrand doar 15 dB.

Vine la pachet cu supapa de sigruanta, cablu si stecher, respectiv consola. Dimensiunile produsului sunt de 47 cm adancime, 75.8 cm inaltime si 45 cm latime, avand o greutate de 20.5 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Ariston Pro 1 Eco 80L este o solutie excelenta pentru cei care au probleme cu apa calda, produsul in cauza oferind o eficienta superioara. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca isi face treaba excelent. Incalzeste foarte bine apa, presupune un consum redus si este foarte silentios. Au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Ariston Pro 1 Eco 80L 

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Siguranta in utilizare
  • Eficienta ridicata
  • Consum redus
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *