24 aprilie 2024

Philips 32PFS5362/12

O varianta de televizor simpatica si destul de rezonabila este Smart TV-ul Philips 32PFS5362/12. Spun asta pentru ca vine la pachet cu un pret avantajos si ofera functii de ultima generatie, iar experienta vizuala este, in ansamblu, una destul de buna, poate chiar neasteptat de buna. Te invitam in contiuare sa afli mai multe detalii!

Design

Televizorul dispune de un design placut, ecranul fiind incadrat intr-o rama foarte subtire, de culoare neagra. In partea de jos, central se afla standul pe care se sprijina aparatul. Sigur ca poate fi montat fara probleme si in perete datorita compatibilitatii sale cu suportul standard VESA.

Masoara fara stand 726.5 x 425.36 x 81.8 mm (W x H x D), iar cu stand 726.5 x 478.3 x 189.9 mm (W x H x D), avand o greutate de 5.45 kg.

Specificatii Philips 32PFS5362/12

Philips 32PFS5362/12 este un Smart TV lansat in 2017, care poate fi folosit fara probleme si pe post de monitor. Totodata, inregistreaza o putere consumata de 28 W.

Imagine si Video

Televizorul are o diagonala de 80 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Gratie motorului Philips Pixel Plus HD, calitatea imaginilor este optimizata asigurand astfel iamgini destul de clare, avand un contrast frumos. Chiar si atunci cand vei viziona un DVD sau doresti sa preiei un continut online, imaginile raman la fel de clare, gratie albului stralucitor si al negrului intens.

In plus, gratie unghiului mare de vizualizare, te poti bucura de imagini clare, din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Raportandu-ne la diagonala, si sunetul este suficient de puternic, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna inregistreaza 16 W. Este, totodata, suficient de captivant si nu vor aparea distorsiuni nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Cum dispune de functii Smart, ceea ce va pot asigura este ca navigarea pe internet se realizeaza in parametrii optimi, adica raspunde prompt la comenzi, ruland foarte bine continul.

In plus, este prevazut si cu o serie de conectori:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital (DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2) si Slotul CI+ sunt utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara sa mai fie nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Philips 32PFS5362/12?

Clientii au declarat ca acest televizor i-a surprins in mod placut, pentru ca ofera o experienta destul de buna, de care, personal, au fost multumiti. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Televizorul Philips 32PFS5362/12 este un model foarte dragut, pe care personal il va potrivit pentru un dormitor. In principiu ofera o experienta vizuala buna, la un pret foarte bun, pe care il poti verifica aici.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

PRO

  • functii Smart
  • imagini bune
  • sunet destul de puternic
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *