24 aprilie 2024

Sony Bravia 43XE7077

Din punctul meu de vedere, Sony Bravia 43XE7077 este un model de Smart TV foarte interesanta, care ne-a captat atentia si despre care vom discuta in continuare mai multe detalii. In general, ofera o experienta destul de buna, insa toate detaliile pe care doresti sa le cunosti, le vei afla in continuare.

Design

Televizorul este prevazut cu un design elegant si foarte modern, ecranul fiind incadrat de o rama subtire de culoare argintie, iar in partea de jos, se afla standul ce ofera stabilitate televizorului. Sigur ca poate fi montat foarte usor si in perete, fiind compatibil cu suportul standard VESA 100 x 200.

Masoara cu stand 97.1 x 62 x 24.2 cm (W x H x D) si cantareste 10 kg.

Specificatii Sony Bravia 43XE7077

Sony Bravia 43XE7077 este un Smart TV foarte simaptic, lansat in 2017. Totodata, poate fi folosit fara probleme si pe post de monitor.

Are o putere consumata de 111 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala de 108 cm, cu rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli. Gratie rezolutiei foart emari, televizorul afiseaza detaliile intr-un mod cat se poate de explicit, in timp ce culorile si claritatea imaginilor sunt inreprosabile. In plus, ofera o gama foarte ampla de luminozitate.

Functia 4K X- Reality PRO ofera o claritate net superioara a imaginilor, fiecare pixel fiind optimizat, ajustand textura, constrastul, culorile si marginile imaginilor.

In acelasi timp, MotionFlow XR asigura cursivitatea si claritatea detaliilor, indeosebi in secventele ce presupun miscari rapide. Aceasta tehnologie vizeaza si crearea si adaugarea cadrelor suplimentare intre cele originale, comparand facotii vizuali cheie din cadrele succesive. Ulterior, calculeaza fractiunea de secunda de actiune ce lipseste, rezultand senzatia de efect cinematografic.

Unghiul mare de vizualizare permite sa te bucuri de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Nu sta mai prost nici la partea de audio, ci dimpotriva. Sunetul este asigurat de un sistem stereo compus din doua difuzoare, care impreuna inregistraza 20 W. Cert este ca sunetul este suficient de puternic, dar si clar, si nu vor aparea distorsiuni, nici macar in momentul in care volumul se apropoe de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Ei bine, nu puteau lipsi nici functiile Smart de la acest model, care din punctul meu de vedere, este complet. Astfel, asigura o navigare foarte facila pe internet, acesta raspunzand prompt la comenzi. Poti cauta filmuletele preferate pe Youtube, te poti bucura de aplicatiile favorite, viziona filme si asa mai departe.

In plus, televizorul vine la pachet si cu o serie de conectori:

  • o iesire audio
  • trei intrari USB
  • o intrare video composite
  • un minijack pentru casti
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2) si Slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara sa mai fie necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Sony Bravia 43XE7077?

Clientii au declarat ca acest televizor este un model foarte bun, imaginea fiind de inalta calitate. De asemenea, sustin ca sistemul sau de operare este rapid si curat, iar meniul este foarte usor de inteles, astfel ca s-au adaptat destul de repede. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Sony Bravia 43XE7077 este un televizor foarte simpatic ce ofera o experienta foarte interesanta, de care clientii s-au declarat foarte multumiti. Nu i-am identificat puncte slabe, drept pentru care consideram ca merita achizitionat. In plus, aici poti gasi si o oferta de pret destul de buna.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

PRO

  • design elegant
  • functii Smart
  • imagine foarte buna
  • sunet puternic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *