13 iulie 2024

Polti Vaporetto SV 400 este un aparat de curatat cu abur care va poate veni in ajutor pentru o curatare mai usoara si mai eficienta a locuintei. Este un dispozitiv extrem de practic si simplu de folosit, putand fi o alternativa la indemana oricui.

Aparatul de curatat cu abur Polti Vaporetto SV 400 prezinta o putere de 1500 W, iar pentru a functiona trebuie sa fie conectat la retea. Prezinta o singura treapta de putere, dispune de un rezervor de apa cu o capacitate de 300 de ml si in doar 15 secunde incalzeste apa la 120 de grade Celsius. Poate fi folosit pe parchet, gresie, piatra, vinil, marumura, mochete si asa mai departe. Practic, poate face sa straluceasca orice tip de podea din locuinta.

Datorita perilor ampalsati in partea dins pate a periei, aparatul are capacitatae de a elimina murdaria inscrustata prin combinarea puterii aburului cu abrazivitatea firelor. Nu este necesar sa va aplecati pentru a pune si a scoate laveta, trebuie doar sa asezati mopul deasupra pentru a o monta, iar pentru demontare doar apasati cu piciorul butonul respectiv.

Polti Vaporetto SV 400 pareri

Rezervorul din dotare se poate detasa pentru a il alimenta mai usor cu apa. Trebuie doar sa il puneti sub jetul de apa si sa il indepartati dupa ce s-a umplut.

Filtrul intergrat in aparat reduce trecerea de saruri minerale si formarea depunerilor de calcar, ceea ce permite utilizarea apei de la robinet pentru a umple rezervorul. Mopul in discutie nu doar ca indeparteaza foarte bine murdaria, ci are capacitatea de a elimina pana la 99.9% din microbi, bacterii si asa mai departe. Totodata, acesta vine la pachet cu o laveta pentru pardoseli si un accesoriu pentru covoare/mochete. De asemenea, beneficiaza de functie de oprire automata si sistem de siguranta, dar si de cartus anticalcar integrat.

Dimensiunile aparatului sunt de 32 cm lungime, 112 cm inaltime si 20 cm adancime, avand o greutate de 2.1 kg.

Vezi oferta de pret

Asadar, Polti Vaporetto SV 400 este un dispozitiv cu care va puteti face treaba mai eficient si mai rapid, de care cumparatorii au fost incantati. Acestia sustin ca isi face treaba foarte bine, curata excelent murdaria, nu lasa multa apa in urma si se usuca foarte repede. Este mult mai practic decat un mop clasic si reuseste sa igienizeze cu adevarat podelele. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Polti Vaporetto SV 400

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Curata eficient atat podele dure, cat si covoare/mochete
  • Este usor de folosit
  • Curata si igienizeaza

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *