24 aprilie 2024

Hurricane Spin Scrubber este o perie de curatat electrica cu ajutorul careia puteti spala mai usor si indeparta murdaria de pe zone mai dificile. Puteti curata de la cele mai mici zone pana la suprafete mari, beneficiind de o gama variata de accesorii.

Peria Hurricane Spin Scrubber permite curatarea diverselor tipuri de suprafete cum ar fi faianta, gresie, rosturi si nu numai, facand fata oricarei provocari. Este un dispozitiv foarte usor de folosit care optimizeaza practic curatarea casei. Gratie acumulatorului reincarcabil incastrat, nu va veti mai impiedica de cablu de alimentare prin casa si nici nu mai depindeti de o sursa de alimentare.

Inregistreaza 15000 de rotatii pe secunda sau 300 de rotatii pe minut, reusind sa indeparteze eficient murdaria. Nu este nevoie de produse chimice de curatare, aceasta perie se va descurca foarte bine si fara. Nu este necesar sa cumparati nici baterii, fiindca dispune de acumulator reincarcabil. Beneficiaza de trei perii de curatare, de forme si dimensiuni diferite: o perie conica ideala pentru colturi si spatii inguste, o perie extraplata pentru suprafete plane mari cum ar fi pardoseala, blatul de lucru, peretii etc si o perie semirotunda care este universala. Trebuie doar sa montati peria potrivita pe care o veti adauga in apa, curatati locul dorit, iar mai apoi, clatiti suprafata respectiva cu apa curata.

Dispune de un maner extensibil foarte practic si usor de manevrat, ceea ce va va ajuta sa nu va mai intindeti, aplecati sau sa stati in genunchi. Lungimea acestuia fara cap de perie este de 57 cm, iar lugnimea cu manerul prelungitor fara capul de perie este de 107 cm.

Vezi oferta de pret

Prin urmare, peria de curatat electrica Hurricane Spin Scrubber este un dispozitiv foarte practic si util in orice locuinta, care simplifica  munca si va ajuta sa terminati mai rapid curatenia. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca este extrem de practic si util, usor de manevrat si care reuseste intr-adevar sa le usureze munca. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Hurricane Spin Scrubber

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de manevrat
  • Maner extensibil
  • 3 perii diferite

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *