24 aprilie 2024
Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2900 pret si Review

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2900 pret si Review

Steinhaus PRO-GEN2900 este un generator de curent electric de generatie noua ce promite sa rezolve situatiile neplacute de caderi de tensiune sau alimentare insuficienta cu curent electric din casa si nu numai, fiind ideal chiar si in gradina sau in deplasarile facute cu familia in natura.

Acest generator poate fi practic folosit aproape in orice loc si situatie, in exteriorul incaperilor si caselor pentru a fi la indemana ori de cate ori aveti nevoie de un aparat de generat energie electrica.

Motorul din dotare este unul in 4 timp de inalta calitate si este prevazut cu protectie la suprasarcina dar si protectie atunci cand detecteaza lipsa de ulei. Acesta are o capacitate cilindrica de 212 cm³ si o putere de 7CP.

Steinhaus PRO-GEN2900 asigura o alimentare maxima de 2900W si o alimentare continua de 2600W, 230V, 50Hz, valori ce sunt suficiente pentru aplicatii de pe langa casa si din deplasare.

Prezinta doua prize de 230V pentru curent alternativ ~50Hz si priza de 12 V pentru curent continuu 8.3A.

Sistemul de pornire are la baza un demaror cu sfoara, fiind unul clasic intalnit la majoritatea generatoarelor de energie electrica pe benzina.

Rezervorul de benzina are o capacitate de 15 litri si asigura o autonomie maxima de 10 ore, fiind un model de top din acest punct de vedere.

Pareri despre Steinhaus PRO-GEN2900

Cumparatorii acestui model de generator Steinhaus PRO-GEN2900  sunt multumiti de achizitia facuta si sunt de parere ca merita un astfel de aparat, mai ales daca locuiti la casa. Este un aparat de rezerva care isi va face treaba cu brio ori de cate ori va fi folosit.

Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind foarte bun si recomanda produsul, afirmand ca nu veti regreta nicio secunda.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun al produsului, parerile clientilor care il recomanda dar si specificatiile tehnice de top ale acestui model, putem spune ca noul Steinhaus PRO-GEN2900 este un generator de curent electric care se merita cumparat, mai ales ca este la oferta.

Review scurt: Steinhaus PRO-GEN2900

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2900W
  • Autonomie 10 ore
  • Stabilizator de tensiune
  • Protectie suprasarcina
  • Protectie lipsa ulei

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *