24 aprilie 2024
Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN3150 Pret si Review

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN3150 Pret si Review

Steinhaus PRO-GEN3150 reprezinta noua generatie in privinta generatoarele de curent electric, fiind ideal pentru situatiile de alimentare insuficienta cu curent electric sau caderi de tensiune ce se intampla tot mai des in ultima perioada, oferindu-va posibiltiatea sa il folositi aproape oriunde, fie ca vorbim de acasa, in gradina sau in excursie cu cortul si nu numai.

Motorul din dotarea Steinhaus PRO-GEN3150 este unul in 4 timpi (7CP, 212 cm³)  foarte puternic si de inalta calitate, ce dispune de o putere de 3150W si o alimentare continua de 3100 wati, fiind suficienta pentru aplicatii diverse pe langa gospodarie sau in exterior.  Sistemul de pornire al acestui motor este bazat pe demaror cu sfoara in timp ce sistemul de racire este unul performant pe baza de aer.

Totodata prezinta si un intrerupator de protectie la suprasarcina precum si protectie in cazul lipsei de ulei, asigurand astfel o fiabilitate ridicata in timp a generatorului.

Pentru o tensiune constanta in cele doua prize pe care le are ca iesiri, Steinhaus PRO-GEN3150 prezinta un regulator automat de tensiune ce asigura stabilitatea in ceea ce priveste tensiunea generata, atat de 12 V cat si de 230V.

Rezervorul din dotare are o capacitate de 15 litri si asigura o functionare continua pe o perioada de timp de pana la 9.8 ore, fiind unul dintre cele mai de top generatoare pe benzina din acest punct de vedere.

Nivelul de zgomot emis de acest generator de curent electric pe benzina este de 96 dB, una acceptabila daca tinem cont de locurile in care este destinat sa functioneze.

Pareri despre Steinhaus PRO-GEN3150

Cumparatorii acestui generator de curent electric pe benzina se declara incantati de achizitia facuta si afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, echipamentul functionand intocmai ca in descrierea de pe site.

Acestia se declara foarte multumiti de motul de functionare al acestui aparat si il recomanda cu toata increderea.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret extrem de bun al produsului, parerile cumparatorilor care recomanda acest generator Steinhaus PRO-GEN3150 cat si fiabilitatea de care da dovada in timp putem spune ca este un model pe care merita sa il achizitionati daca aveti nevoie si sunteti in cautarea unui astfel de echipament.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *