24 aprilie 2024

Royal Black Lila Care este un fotoliu de masaj prevazut cu functie de incalzire si alte caracteristici interesante care au capacitatea de a oferi relaxare intensa intregului corp. Poate fi o alegere interesanta pentru uz casnic, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Royal Black Lila Care face parte din noua generatie de fotolii de masaj care se adapteaza caracteristicilor scheletelui uman. Totodata, prezinta un sistem inteligent de ajusteaza mecanismul de masaj pentru a se potrivi fiecarui tip de corp. Este dotat inclusiv cu perne speciale pentru masaj capilar.

Fotoliul dispune de rol speciale pentru masajul talpilor, dar si functie de incalzire a spatelui pentru a elimina senzatia de durere sau disconfort de la acest nivel. Mai mult decat atat, va putei bucura de masaj relaxant si muzica prefera in acelasi timp. Aveti posiiblitatea de a conecta fotoliul la telefon, tableta sau laptop folosind tehnologia Bluetooth. Fotoliul integreaza un set de boxe, iar prin conexiunea Bluetooth puteti asculta muzica preferata.

Aveti posibilitatea de a seta si beneficia de masaj la nivelul intregului corp sau specific pentru anumite zone ale corpului, functionand sincron si continuu. Pernele speciale pentru masaj cu presiune puternica ofera un masaj revigorant, soft sau profund. Lungimea de unda a razelor infrarosii coincide cu lungimea de unda a corpului uman, permitand ca energia sa fie absorbita de celulele umane activandu-le si stimuland metabolismul.

Suportul pentru picioare dispune de role specifice pentru masajul talpilor, iar functia extensibila il face excelent si pentru persoane mai inalte cu inaltime de pana la 195-200 cm.

Totodata, aparatul integreaza si pozitia zero gravity, functia de incalzire a gambei, 20 de programe de masaj printre care si masajul thai care este foarte apreciat.In ceea ce priveste design-ul, este un fotoliu deosebit de elegant, care se integreaza usor in orice decor. Dimensiunile acestuia sunt de 164 cm lungime 70 cm latime si 103 cm inaltime, avand o greutate de 60 de kg.

Asadar, fotoliul de masaj Royal Black Lila Care poate fi o alegere foarte buna pentru cei care cauta un astfel de dispozitiv pentru uz casnic, oferind functii multiple si tehnologii avansate. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si declara ca este un fotoliu de masaj bun, dotat cu diverse functii foarte utile si interesante, care ii ajuta sa relaxeze intregul corp, ba chiar sa amelioreze durerile de la nivelul spatelui. Astfel, il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Royal Black Lila Care

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Zero gravity
  • Functie incalzire
  • 20 de programe de masaj
  • Bluetooth, boxe integrate
  • Scanare corp

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *