24 aprilie 2024

Castelul gonflabil pentru copii Outsunny ce include tobogan, piscina si cos poate fi o adevarata surpriza placuta pentru orice copil. Cu ajutorul acestuia puteti crea un spatiu de joaca excelent pentru cel mic de care se va bucura foarte mult.

Castelul Outsunny este un model mare si robust care poate gazdui pana la trei copii. Se umfla rapid si include tobogan, cos si piscina. Este realizat din materiale rezistente si durabile – material Oxford si Poliester. Poate fi folosit atat de catre fetite, cat si de catre baietei cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Totodata, trebuie retinut faptul ca poate suporta greutati de pana la 135 de kg.

Vezi oferta de pret

Castelul gonflabil pentru copii Outsunny este, fara indoiala, un produs de calitate, care poate crea un spatiu de joaca excelent pentru orice copil cu varsta de pana la 10 ani. Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta si confirma faptul ca cei mici au fost fascinati de jucarie. Sunt incantati de materialele din care este realizat, timp in care sustin ca a fost asamblat foarte bine si este extrem de aratos. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Castel gonflabil Outsunny

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte atragator
  • Realizat din materiale de calitate
  • Spatios
  • Usor de umflat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *