13 iulie 2024

Dormeo Aloe Vera Memory Plus 18 cm este o saltea ferma ce ofera o buna sustinere corpului adaptandu-se nevoilor acestuia. Poate fi o alegere inspirata si pentru persoanele care se  confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus 18 cm este fabricata dintr-un strat de 16 cm de spuma Ecocell impreuna cu un strat de 2 cm de spuma cu memorie matlasata in husa. Aceasta are capacitatea de a asigura un suport ergonomic coloanei vertebrale, ameliorand disconfortul resimtit in aceasta zona.

Totodata, pentru a va putea bucura de un mediu curat, aceasta permite circulatia eficienta a aerului pentru a umiditatea rezultata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Mai mult decat atat, beneficiaza de tratament CleanEffect care actioneaza impotriva bacteriilor, microbilor si acarienilor. Este ideala si pentru persoanele care se confrunta cu diverse forme de alergii sau care au o piele sensibila.

Husa acesteia este imbogatita cu extract de Aloe Vera care contribuie la obtinerea unui somn linistit. Intretinerea produsului este foarte simpla, intrucat este suficienta aspriarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora produsul.

In plus, este de apreciat garantia generoasa cu care vine la pachet si care ajunge la 10 ani.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui dupa despachetare, sa asteptati circa 6 ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

In plus, trebuie sa stiti ca puteti gasi aceasta saltea intr-o gama foarte variata de dimensiuni pentru orice tip de pat.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Dormeo Aloe Vera Memory Plus 18 cm este o saltea ferma foarte buna care asigura o buna sustinere corpului si un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia. Confirma faptul ca datorita ei, durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. In plus este foarte usor de intretinut. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Saltea Dormeo Aloe Vera Memory Plus 18 cm

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustinere corecta a coloanei vertebrale
  • Tratament Clean Effect
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *