12 aprilie 2024

Electrolux LKK520002K este un aragaz mixt prevazut cu functii utile ce asigura un mod de functionare eficient atat la nivelul plitei, cat si la nivelul aragazului. Daca este o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Plita aragazului Electrolux LKK520002K

Functioneaza pe baza de gaz si include patru arzatoare de dimensiuni diferite: doua de dimensiuni normale, unul mare si unul mic. Totodata, este prevazuta cu gratare ce ofera o buna stabilitate vaselor, timp in care sunt usor de curatat.

Plita dispune de sistem de siguranta la nivelul fiecarui arzator ce opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Mai mult decat atat, include si sistem de aprindere electric.

Cuptor aragazului Electrolux LKK520002K

Prezinta alimentare electrica si ofera o capacitate de 54 de litri. Vine la pachet cu avantaje precum coacerea uniforma, dar si siguranta in utilizare.

Acesta poate atinge o temperatura maxima de 250 de grade Celsius. Poate fi reglat pentr incalzire sus-jos, incalzire de jos sau incazire de sus.

Cuptorul beneficiaza de sistem de iluminare, ceea ce face sa nu mai fie nevoie sa deschideti usa ori de cate ori vreti sa verificati alimentele. Cu functia Grill veti putea prepara eficient bucati mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior.

Sticla de la nivelul usii este detasabila, astfel incat curatarea acesteia va fi mult mai rapida.

Mai mult decat atat, acesta face parte din clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna ca va asigura un consum energetic redus.

Dimensiunile aragazului Electrolux sunt de 50 cm latime, 60 cm adancime si 85.5 cm inaltime. Totodata, prezinta un design modern si placut, fiind disponibil in varianta neagra. In zona frontala, se afla butoanele prin intermediul carora puteti porni aparatul si veti putea realiza toate setarile dorite.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Aragazul mixt Electrolux LKK520002K este un model bine realizat ce poate asigura un proces culinar eficient. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Cuptorul coace uniform mancarea, este destul de spatios si usor de folosit. Astfel, recomanda produsul mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Electrolux LKK520002K

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Grill
  • Sistem de siguranta
  • Aprindere electrica
  • Sticla detasabila
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *