24 aprilie 2024

Samsung 50KU6072

Iti doresti un televizor cu diagonala generoasa pentru o incapere pe masura, cum ar fi living-ul? Mai mult decat atat, ti-ai dori sa dispuna de functii Smart, dar totusi pretul sa fie unul decent? Atunci iti facem o recomandare, care se refera la televizorul LED Smart Samsung 50KU6072. In continuare, vei putea vedea despre ce este vorba!

Design

In ceea ce priveste design-ul, acest model de televizor este, fara doar si poate, unul cat se poate de elegant, potrivit inclusiv pentru living-uri moderne. Ecranul sau este prevazut cu o rama foarte subtire de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla standul pe care se sprijina televizorul.

Fiind compatibil VESA, iti va fi foarte usor sa il montezi in perete, in cazul in care intentionai acest lucru.

Dimensiunile fara stand sunt de 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm ( W x H x D), iar cu stand 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm  (W x H x D).

Specificatii Samsung 50KU6072

Samsung 50KU6072 este un model foarte elegant si performant, care se va integra perfect intr-un living spatios. A fost lansat in 2016 si poate fi utilizat si pe post de monitor.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonala generoasa de 125 cm si rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli. Este prevazut cu o gama ampla de caracteristici superioare de imagine, drept urmare, experienta vizuala a fost imbunatatita.

Imaginile afisate de acest model de televizor Samsung sunt cat se poate de clare, culorile afisate fiind in nuante destul de vii.

Totodata unghiul de vizibilitate este suficient de mare incat sa te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul produs de televizor este suficient de puternic, de 20 W, insa daca totusi nu esti multumit si iti doresti mult mai mult, poti opta pentru conectarea unui sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul dispune de functii Smart, astfel ca vei putea naviga pe internet, foarte rapid si facil. Te poti bucura de aplicatiile preferate, iar daca doresti ca totul sa fie si mai usor, poti conecta o tastatura si un mouse.

Pe langa aceste functii, televizorul dispune de urmatorii conectori:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei porturi HDMI

Totodata, prezinta player multimedia ce permite derularea fisierelor audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ permit receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 50KU6072?

Clientii sunt multumiti de acest model de televizor care ofera o experienta vizuala cat se poate de buna, iar mai mult decat atat, functiile Smart i-a fascinat cel mai mult. Din experienta lor, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Recomandam televizorul Smart Samsung 50KU6072 pentru ca ofera in ansamblu o experienta placuta utilizatorilor, pornind de la imginile afisate de inalta calitate, dar si functiile pe care le prezinta. Este un televizor potrivit chiar si pentru living-uri spatioase datorita diagonalei generoase. Verifica aici si o oferta de pret foarte avantajoasa.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

PRO

  • diagonala mare
  • functii Smart

Contra

  • lipsa Bluethoot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *