24 aprilie 2024

Samsung 49KU6172

Fiindca variantele de televizoare Smart cu ecran curbat starneste din ce in ce mai mult interesul cumparatorilor, am decis sa discutam despre televizorul LED Smart Samsung 49KU6172. Cu un design interesant si functii de ultima ora, acest model ne atrage atentie, motiv pentru care am decis sa realizam o analiza detaliata.

Design

Presupune un design extrem de modern si elegant, astfel ca se va integra perfect intr-un living in acelasi ton. Este prevazut cu o rama extrem de subtire de culoare neagra, iar standul amplasat central ii va oferi o stabilitate ridicata.

Daca doresti sa il amplasezi in perete, atunci trebuie sa stii ca este compatibil cu suportul standard VESA 400 x 400.

Dimensiunile fara stand sunt de 1104.1 x 639.9 x 119.1 (W x H x D), iar cu stand 1104.1 x 701 x 310.2 (W x H x D). Greutatea sa este in jur de 13.5 kg.

Specificatii Samsung 49KU6172

Samsung 49KU6172 este un televizor LED Smart ce dispune de cele mai performante functii. Este prevazut cu functia de monitor, astfel ca printr-o simpla conectare la calculator sau laptop acesta poate indeplini dublu rol.

Imagine si Video

Inregistreaza o diagonala de 123 cm, cu rezolutie UHD 4K de  maxim 3840 x 2160 pixeli. Tehnologiile superioare de imagine te vor ajuta sa te bucuri de o experienta vizuala inedita, imaginile afisate fiind de claritate inalta, culorii vii si apropiate de realitate.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare, suficient de puternic – 20 W. Este prevazut cu tehnologii superioare de sunet care vor imbunatati calitatea sa, chiar si atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim, sunetul nu va fi distorsionat.

Conexiune si Transmisie

Televizorul beneficiaza de cele mai inteligente functii care iti vor permite o navigare extrem de facila, astfel ca te vei putea bucura de continutul preferat, dar si un acces rapid si intuitiv, cu ajutorul noului sistem de operare Tizen si a procesorului Quad Core.

Totodata, dispune de o multitudine de conectori, precum:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare Scart
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui tip de continut audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

De asemenea, tunerul digital si slotul CI+ vor fi eficiente in receptionarea transmisiilor TV de inalta defintie, fara a mai fi necesara montarea unui decodor inestetic.

Care este parerea clientilor despre Samsung 49KU6172?

Clientii sunt, in mare parte, multumiti de acest model de televizor si sustin ca imaginea afisata este de inalta calitate, iar sunetul suficient de puternic pentru nevoile lor. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Samsung 49KU6172 este un Smart TV interesant pe care il recomandam intrucat ofera o experienta vizuala foarte buna, detine functii avantasate, iar clientii au fost cat se poate de multumiti. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa!

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

PRO

  • diagonala generoasa
  • design modern
  • imagini calitative
  • functii Smart

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *