24 aprilie 2024

Samsung 55M6302

Pentru un living modern si spatios, s-ar potrivi fara probleme si televizorul LED Curbat Smart Samsung 55M6302. Bineinteles ca inainte de toate, este absolut necesar sa cunoastem produsul indeaproape si sa verificam potentialul acestuia. De aceea, te invitam sa ne urmaresti in cele ce urmeaza pentru a te convinge ca este produsul potrivit si nevoilor tale.

Design

Televizorul dispune de un design foarte elegant, finisajele fiind atent realizate. Prezinta ecran curbat, fiind incadrat intr-o rama foarte subtire de culoare neagra. In partea de jos, se afla standul ce ofera o buna stabilitate televizorului.

Fara stand masoara 1105.1 x 646.4 x 89.3 mm (W x H x D), air cu stand 1105.1 x 712.2 x 293.0 mm (W x H x D), avand o greutate de aproximativ 18 kg.

Specificatii Samsung 55M6302

Samsung 55M6302 este un Smart TV ce apartine gamei 2017, prevazut cu functia de monitor. Inregistreaza un consum de 110 W.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala generoasa de 138 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Este prevazut cu o serie de caracteristici superioare de imagine (PQI 900, Micro Dimming, Wide Color Enhancer Plus, PurColor, Amplificator automat de intensitate, Auto Motion Plus, Mod Film) care au rolul de a imbunatati experienta vizuala. Imaginile afisate sunt clare si frumos colorate, cu toate ca nu prezinta rezolutie Ultra HD 4K.

Sunet

Sunetul este suficient de puternic, fiind asigurat de doua difuzoare stereo, care impreuna inregistreaza 20 W. Totodata, este captivant si nu apar distorsiuni atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Televizorul beneficiaza de functii Smart, iar in acest context, pot spune ca navigarea este una destul de facila. Ruleaza foarte bine, atat filmele online, aplicatiile, cat si browserul, in general.

In plus, televizorul beneficiaza si de o serie de conectori foarte utili:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare component
  • o intrare video composite
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat are rolul de a permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick sau HDD extern.

Slotul CI+ si tunerul digital sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55M6302?

Clientii sunt de parere ca este un televizor care ofera, in general, o experienta buna, din toate perspectivele. Sunt incantati de design-ul sau elegant, care s-a potrivit perfect in living-urile lor spatioase. Considera raportul calitate/pret rezonabil.

Concluzie

Samsung 55M6302 este un Smart TV, cu ecran curbat pe care il consider ideal intr-un living. Ofera o experienta vizuala buna, asigurand un sunet suficient de puternic, dar si o navigare facila pe internet. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

9.2

Pret

8.7/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

PRO

  • design elegant
  • functii Smart
  • sunet puternic

Contra

  • rezolutia putea fi Ultra HD 4K

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *