12 aprilie 2024

Samsung 49M6302

Dorim sa iti prezentam de aceasta data un model de Smart TV deosebit care, din punctul meu de vedere, vine la pachet si cu o oferta de pret rezonabila. Este vorba despre televizorul LED Curbat Smart Samsung 49M6302 despre care vom discuta toate detaliile necesare si va vom expune atat parerea noastra, cat si cea a actualilor cumparatori. Va invitam sa ne urmariti in continuare!

Design

Televizorul este prevazut cu un design absolut incantator, foarte elegant, potrivit pentru living-uri moderne. Ecranul este incadrat intr-o rama foarte subtire, de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla central, standul ce ii ofera un echilibru foarte bun. Acesta poate fi montat si in perete foarte usor.

Fara stand, masoara 1105.1 x 646.4 x 89.3 mm (W x H x D), iar cu stand 1105.1 x 712.2 x 293.0 mm (W x H x D), avand o greutate de aproximativ 14 kg.

Specificatii Samsung 49M6302

Samsung 49M6302 este un Smart TV lansat in 2017, care poate fi folosit si pe post de  monitor. Totodata, inregistreaza un consum de 110 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala destul de mare, de 123 cm, fiind prevazut cu rezolutie Full HD, de maxim 1920 x 1080 pixeli. Beneficiaza de o serie de caracteristici superioare de imagine, contribuind la o experienta vizuala placuta. In principiu, imaginile sunt clare, iar culorile vii.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna inregistreaza 20 W. Este suficient de puternic si captivant si nu apar distorsiuni atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Asigura o navigare foarte facila pe internet, avand o interfata intuitiva, iar aplicatiile ruleaza in parametrii optimi. In plus, televizorul dispune si de o serie de conectori, precum:

 • o iesire audio digitala
 • doua intrari USB
 • o intrare video composite
 • o intrare component
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si Slotul CI+ sunt utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta defintie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 49M6302?

In prinicpiu, clientii au fost incantati de alegerea facuta, sustind, ca de fiecare data, Samsung nu i-a dezamagit. De asemenea, au adaugat ca televizorul este un model elegant, iar imaginile sunt calitative si foarte frumos colorate. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Samsung 49M6302 este un model de Smart TV interesant, ce dispune de un design elegant si ofera o experienta vizuala buna. Din punctul meu de vedere, este un televizor rezonabil ce vine la pachet cu o oferta de pret avantajoasa, pe care o poti verifica aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

 • imagini bune
 • design elegant
 • sunet bun
 • functii Smart
 • pret avantajos

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *