24 aprilie 2024

Samsung 55MU6202

Esti in cautarea unui Smart TV potrivit pentru un living elegant, care sa ofere o experienta in ansamblu peste medie? Atunci iti recomandam sa afli mai multe detalii despre televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU6202 pentru a verifica daca ajunge la nivelul asteptarilor tale.

Design

Televizorul beneficiaza de un design foarte elegant si placut, ecranul fiind prevazut cu o rama foarte subtire de culoare neagra. In partea de jos, se afla central standul ce ii ofera o echilibru foarte bun.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 1241.7 x 718.6 x 111.9 mm (W x H x D ), iar cu stand 1241.7 x 779.3 x 310.5 mm (W x H x D). Greutatea acestuia este de 17.9 kg.

Specificatii Samsung 55MU6202

Samsung 55MU6202 este un televizor LED Smart cu ecran curbat lansat in 2017. Poate fi folosit si pe post de monitor, conectandu-l foarte usor la pc sau laptop. Inregistraza o putere consumata de 205 W.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonala destul de mare de 138 cm, cu rezolutie 4K Ultra HD de maxim 3840 x 2160 pixeli. Ofera o experienta vizuala foarte buna, imaginile pot spune ca sunt extrem de clare, iar culorile foarte naturale. La aceste performante contribuiesc, desigur, caracteristicile superioare de imagine.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare ce inregistreaza o putere de 20 W. In principiu, este suficient de puternic si clar, fara distorsiuni, nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Fiind prevazut cu functii Smart, in principiu, navigarea pe internet este destul de facila, ruleaza bine. Astfel, poti accesa destul de rapid continutul preferat, aplicatii sau poti viziona filme pe Youtube.

In ceea ce priveste conectorii din dotare, nu sta deloc rau nici la acest capitol. In acest sens, televizorul beneficiaza de:

 • o iesire audio digitala
 • doua intrari USB
 • o intrare video composite
 • o intrare component
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si Slotul CI+ sunt eficiente pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55MU6202?

Clientii sunt de parere ca este un televizor foarte bun si afirma faptul ca ofera o experienta vizuala extrem de buna, claritatea imaginilor fiind net superioara. Sunetul este si este destul de puternic, iar pe internet, ruleaza foarte bine. In plus, acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 55MU6202 este un model de Smart TV interesant, pe care personal il recomand. Ofera o experienta generala buna, ptorivit pentru living-uri moderne si spatioase. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

 • design elegant
 • 4K Ultra HD
 • sunet puternic
 • functii Smart
 • diagonala destul de mare

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *