24 aprilie 2024

Samsung 55MU6402

Acum te poti bucura de imagini net superioare, la o calitate exceptionala, cu ajutorul televizorul LED Smart Samsung 55MU6402. Este un produs foarte bine, o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Samsung. Insa, inainte de a iti forma o parere, iti propunem sa cunosti produsul indeaproape si, implicit, specificatiile acestuia.

Design

Televizorul beneficiaza de un design absolut elegant si modern, ce se va integra perfect intr-un living spatios. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire de culoare argintie, iar in partea de jos, central, se afla standul ce ii ofera un echilibru foarte bun. Poate fi montat fara probleme si in perete fiind comaptibil cu suportul standard VESA.

Fara stand masoara 1235.2 x 715.1 x 54.8 mm (W x H x D), air cus tand 1235.2 x 783.9 x 334.3 mm (W x H x D), avand o greutate de 19 kg.

Specificatii Samsung 55MU6402

Samsung 55MU6402 este un Smart TV lansat in 2017, ce poate fi utilizat si pe post de monitor, conectandu-l la calculator sau laptop. Inreigstreaza unc onsum de 170 W.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala generoasa de 138 cm, cu rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli. Televizorul este prevazut cu o serie de caracteristici superioare de imagine, iar prezenta lor nu este deloc intamplatoare. Imaginile sunt absolut superbe, culorile foarte frumos realizate, iar imaginile cat se poate de clare. Fara indoiala, la acest capitol nu am ce sa ii reprosez.

De asemenea, gratie unghiului mare de vizualizare, te vei bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna obtin o putere de 20 W. In consecinta, discutam de un sunet foarte puternic, clar, fara distorsiuni nici macar atunci cand volum se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Ei bine, cum am mai mentionat anterior, televizorul beneficiaza de functii Smart. In acest context, pot spune ca navigarea pe internet se realizeaza in parametrii optimi, televizorul raspunde prompt la comenzi, iar aplicatiile ruleaza foarte bine.

In plus, mai exista si o serie de conectori absolut utili:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare video composite
  • doua intrari USB
  • trei porturi HDMI

Prezenta player-ului multimedia nu este intamplatoare, acesta permitand derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta defintie fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55MU6402?

Clientii sunt absolut incantati de acest televizor si sustin ca iamginile sunt extraordinar de bune, iar pe partea de smart, este cat se poate de simplu, meniul fiind intuitiv si ruleaza foarte rapid. S-au familiarizat destul de repede si cu telecomanda si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 55MU6402 este un model de Smart TV foarte interesanta, ce ofera o experienta extrem de buna, pe care noi il recomandam. In ansamblu, imaginile sunt calitative, sunetul puternic, iar partea de Smart ruleaza in parametrii optimi. In plus, aici poti beneficia si de o oferta de pret rezonabila.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

PRO

  • ultra HD 4K
  • sunet puternic
  • functii Smart
  • diagonala generoasa
  • design elegant

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *